|
|
|
Czy moglibyście doradzić, gdzie można kupić parasolkę ale dobrej jakości - tak aby nie psuła się od byle silniejszego podmuchu wiatru, ale nie po jakiejś przesadnej cenie..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kup rolls-royce'a dostaniesz solidną parasolkę w drzwiach.
|
|
|
|
|
Nie produkujemy parasolek w drzwiach naszych samochodów
A ja polecam z Rossmana za 12zł - nic jej nie zniszczy! Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Dzięki, właśnie miałam sklep Rossmann'a na uwadze, jeśli ktoś już ma że tak powiem sprawdzony ten produkt, to super - dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
|
polecam CO-CO na białych blokach, tam obok starego salonu plusa, cena ok 80 zł ale przynajmniej dostaniemy solidny parasol, a nie jaiś badziew za 10 zł na jeden sezon
|
|
|
|
|
W pasmanterii na przeciwko Biedronki na Al.Jana Pawła mozna kupić parasolki damskie i męskie polskiej firmy "Parasol" z Częstochowy.Mają 6 miesięcy gwarancji,ceny przystępne ok. 50 zł.Ja polecam ,są naprawdę solidnie wykonane.
|
|
|
|
|
Ja również polecam tą z Rossmann'a za 12 zł.
|
|
|
|
|
Ja polecam wojskową pelerynę , deszcz z nią nie ma żadnych szans
|
|
|
|
|
Powiem szczerze tak... naprawdę ciężko kupić coś co się za jakiś czas nie rozpadnie przy większym wietrze.
Kiedyś dostałem od znajomego używany parasol marki ZEST (6 lat temu). Wygląda niepokaźnie i nikt by nie powiedział, że to jest jakieś "fajowe" narzędzie przeciwdeszczowe. Jednak pozory mylą, ja sam go używam 6 rok i niejedną wichurę przeszedł, jest naprawdę super mocny. OStatnimi czasy wszedłem na allegro popatrzeć na ceny takiego ZESTa no i... mnie zatkało, w sumie nie dziwię się jego solidnośći Suma sumarum, polecam parasole marki ZEST, kosztuję sporo ale wytrzymują wieki. |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W City Park-u sklep ze skórzanymi wyrobami.Kupiłem 5 lat temu dwie parasolki i mam do dziś.Ważne żeby druty były z włókna węglowego a nie metalowe.
|
|
|
|
|
Z Rossmana to ja nie polecam, dwa dni po zakupie mocniej zawiało i po parasolce.
|
|
|
|
|
Szalonyyyy, a którą miałeś? Bo ja mam bez rączki, taką małą, składaną. To już jest moja druga (bo pierwsza zginęła) i jeszcze nic się nie stało
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|