|
|
|
Potrzebuje podciąć lekko włosy 2 dzieci ale zawsze płaciłam tyle samo co za ścięcie dorosłych.Może ktoś wie o jakiejś promocji ,to proszę o namiary.
Agnes |
|
|
|
|
Agnes |
|
|
|
|
ja chodze z moim dzieckiem do fryzjera na edukacji salon figaro .
|
|
|
|
|
Zaopatrz się w maszynke i sam podcinaj włosy dziecku
:) |
|
|
|
|
studio modnej fryzury na ken kolo Banku PKO do lat 6 strzyzenie gratis chodze ze swoja
|
|
|
|
|
A jaki polecicie salon w ktorym maja dobre podejscie do malych dzieci? Musze sie wybrac z moim poltorarocznym synem, ktory raczej niezbyt chetnie bedzie chcial dac sobie obciac wlosy, wiec szukam jakiejs fryzjerki ktora bedzie miala odpowiednie podejscie.
|
|
|
|
|
Ja polecam salon "O mały włos" na Ofiar Katynia zaraz obok pizzeri verona dziewczyna jest bardzo sympatyczna i ma niskie ceny
|
|
|
|
|
a ja chętnie szczyge swoje dzieci w kauflandzie jest tam fryzjer "Agnieszka" panie mają podejście do dzieciaczków i co najważniejsze jest tanio.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT a ja chętnie szczyge swoje dzieci w kauflandzie jest tam fryzjer \"Agnieszka\" panie mają podejście do dzieciaczków i co najważniejsze jest tanio. A ja lubie czytać posty bez parszywej reklamy na forum. Niestety to dziala w odwrotna strone. Zniechcecaja mnie reklamy, ktore pisze nowozarejestrowana osoba. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Nie wiedzialam, ze mozna w ogole kogos szczyc, no ale ok jak kto woli
|
|
|
|
|
Najlepiej kupić maszynkę np. http://alleg(...)696.html
Posłuży na długo. vggbjcn |
|
|
|
|
ja również polecam salon studio modnej fryzury Pani Basia ma super podejście do małych dzieci a do 6 lat jest za darmo
|
|
|
|
|
Ja ostatnio byłem z synem w salonie na przeci Iglo, jesli dobrze pamiętam Salon Fryzur Viva, 8zł mnie kosztowała wizyta , wszyscy zadowoleni więc śmiało polecam.
|
|
|
|
|
A macie może nr telefonu do salonu przy banku PKO? Kiedyś zajrzałam tam z córką, ale niestety pani miała właśnie klientkę i powiedziała, że najlepiej wcześniej się umówić. No ale niestety numer gdzieś zapodziałam...
|
|