|
|
|
Czy ktoś posiada już konto Alior Sync ? Czy rzeczywiście zwrot 5% za zakupy on-line jest realny ? Gdzie są haczyki tej oferty ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podbije temat bo też mnie to interesuje Co roku robię zakupy w necie na parę koła zł ... więc jak ktoś już tego używa niech coś napisze ... W WBK zwracają zaledwie 1 %
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jak najbardziej polecam.
Często robię zakupy przez serwis allegro i amazon. 5% zwrotu wpada co miesiąc. Karta, konto za darmo. Z innych funkcjonalności jak lokaty, kredyty nie korzystałem. |
|
|
|
|
Siemka,
Faktycznie przy zakupach internetowych zwraca się 5%. Dodatkowo, konto jest darmowe i wypłata ze wszystkich bankomatów w kraju też. Dla przykładu ost. robiłem drobny zakup na allegro w kwocie: 67,- Po ok 2-3 tygodniach od zakupu otrzymałem zwrot na konto w kwocie: 3,35 Czyli właśnie te 5% Kwota mała... ale rzadko się zdarza znaleźć na ulicy taką kwotę. Nie mówiąc już o sytuacji, gdy ktoś faktycznie robi często zakupy on-line na różne kwoty. Tak więc, zdecydowanie polecam. |
|
|
|
|
A jaka jest opłata za karte bankomatową?
|
|
|
|
|
nie ma żadnej opłaty za kartę bankomatową.
Wszystkie wypłaty z bankomatów są bezpłatne. Prowadzenie konta też. To jednak rewolucja na polskim rynku. Kupowałem tv na allegro. Piątego każdego miesiąca przychodzi bonus 5%, dostałem za tv 100zł zwrotu Warto ? Jak najbardziej ! A co najlepsze, można robić darmowe przelewy natychmiastowe. Tj. np. z synca na PKO, mbank czy inny Polski bank, pieniądze przechodzą natychmiastowo omijając sesje elixir Takich przelewów w miesiącu jest 10 za darmo. Oczywiście zwykłe przelewy tradycyjne są za darmo wszystkie. Jak by ktoś miał pytania, pisać ps. Ktoś pisał o amazon. Za amazon zwrotu kolego nie dostaniesz. 5% zwrotu przysługuje tylko i wyłącznie za transakcje internetowe na terenie Polski, czyli jak zamawiasz coś z zagraniczego serwisu, zwrot 5% nie przysługuje . |
|
|
|
|
Zwracają 5%, ale nie od wszystkiego, trzeba poczytać regulamin.
Zwrot naliczany jest do 5 dni roboczych następnego miesiąca. Trzeba pamiętać jednak, że jest to bank internetowy, nie posiada oddziałów, a pieniądze wpłaca się we wpłatomatach. Ja osobiście polecam! |
|
|
|
|
Nie zwiesza im się strona? W sensie, czy nie ma żadnych problemów z zalogowaniem się i zrobieniem przelewu?
A czy w razie problemów nie można czasami udać się do placówki "zwykłego" Aliora? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT ps. Ktoś pisał o amazon. Za amazon zwrotu kolego nie dostaniesz. Jak najbardziej można płacić za pomocą karty Alior Sync w amazon. Zwrot otrzymałem już dwukrotnie (w tym z transakcji z sklepu amazon), także prostuje powyższą wiadomość. |
|
|
|
|
Powiedzcie mi jeszcze czy są jakieś wymogi ... np czy ma na to konto wpływać wypłata lub wymagany jest jakaś stałą suma na koncie ... U mnie z reguły to działa tak ... przelewam z konta (pewnego) na konto z którego kupuje ... pieniądze leżą dzień i zaraz ich niema (zakupy) co by mieli z takiego klienta jak ja ... poza stratami
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Banan: robię dokładnie to samo. Konto w alior syncu traktuje wyłącznie zakupowo. Znając życie za miesiąc, dwa wprowadzą jakieś warunki, aby otrzymać cashback. Na tą chwilą warunków żadnych nie ma i faktycznie wszystkie podstawowe funkcjonalności są za darmo. Zresztą wszystko jest na stronie: http://www.sync.pl
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To teraz ja mam kilka pytań
-Czy posiadaja usluge maklerską? -Czy można zakładac lokaty internetowe? Jeżeli tak to na jaki okres i jakie oprocentowanie? -CZy posiadają konto oszczędnościowe powiązane z kontem głównym znaczy sie czy mam tam jedno konto główne i drugie konto osobiste czy wszystko jest w jednym koncie? ;) -Jeżeli instnieje konto oszczędnościowe to jakie oporcentowanie? |
|
|
|
|
CYTAT To teraz ja mam kilka pytań -Czy posiadaja usluge maklerską? -Czy można zakładac lokaty internetowe? Jeżeli tak to na jaki okres i jakie oprocentowanie? -CZy posiadają konto oszczędnościowe powiązane z kontem głównym znaczy sie czy mam tam jedno konto główne i drugie konto osobiste czy wszystko jest w jednym koncie? ;) -Jeżeli instnieje konto oszczędnościowe to jakie oporcentowanie? Na wszystkie Twoje pytania znajdziesz odpowiedź na www.sync.pl Poza tym możesz bezpłatnie połączyć się z konsultantem za pomocą wideo, głosu bądź czatu. Wielu ludzi nie korzysta z wideo bo myśli że konsultant ich widzi - może widzieć ale tylko jak wyrazicie zgodę A wszelkie tabele oprocentowania itd znajdziecie na ich stronie :] |
|
|
|
|
Podczas logowania strona się lekko wiesza, ale nie ma problemów z logowaniem. Jeśli chodzi o "zwykłego" Aliora jest to osobny bank i tam niczego nie można załatwić.
|
|