|
|
|
Szukam dobre salonu fryzjerskiego w stalowej woli. Głownie zastanawiałam sie nad MB lub Metamorfoza ? Gdzie lepiej ? i Do jakiej konkretnie fryzjerki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja polecam panią Magdalenę Kotwica właścicielkę salonu NOVA przy Alejach JP II 18e. (obok rossmana). Jest fachowcem w swojej dziedzinie (piszę tylko o niej a nie o jej pracownicach bo tylko ona robi mi włosy). Munus to że długo się czeka bo ma bardzo dużo klientów.
|
|
|
|
|
Polecam metamorfoze Pania Agnieszke w krotkich wlosach
|
|
|
|
|
A ja polecam Panią Anię Moskiewicz. Salon po drugiej stronie stacji Lotos obok sklepu po 2 zł(czy coś takiego). Obie Panie super.
|
|
|
|
|
a,ja polecam nowo otwarty salon fryzjerski ....o mały włos
mają super sprzęt i najnowsze lampy bio dziewczyna zna się na rzeczy i jest bardzo sypmatyczna lokal znajduje się obok pizzerii verona na ofiar katynia 53 |
|
|
|
|
A czy wiecie coś o salonie fryzjerskim w akademikach KUL-u . Gdzieś na jakims forum natknelam sie, że fajna jest tam fyzjerka i ładnie cina włoski. Może się ktoś wypowiedziec?
Zalezy mi na zafarbowaniu włosów technika obmre . Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT A czy wiecie coś o salonie fryzjerskim w akademikach KUL-u . Gdzieś na jakims forum natknelam sie, że fajna jest tam fyzjerka i ładnie cina włoski. Może się ktoś wypowiedziec? Zalezy mi na zafarbowaniu włosów technika obmre . Pozdrawiam Teraz frzyjerka z KULu pracuje w sa;lonie naprzeciw Lotosu. SUper strzyże, farbuje i itp. Ma na imię Cecylia.POlecam gorąco!!! |
|
|
|
|
najlepszy salon fryzjerski jst na wprost pksu w wysokich wierzowcach.Salon pani Grazyny Trzuskot .Ona oraz jej pracownica Ania super robia pasemka farbowanie oraz scinanie.Chodze od 8 lat i nie zmienie.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A czy wiecie coś o salonie fryzjerskim w akademikach KUL-u . Gdzieś na jakims forum natknelam sie, że fajna jest tam fyzjerka i ładnie cina włoski. Może się ktoś wypowiedziec? Zalezy mi na zafarbowaniu włosów technika obmre . Pozdrawiam Teraz frzyjerka z KULu pracuje w sa;lonie naprzeciw Lotosu. SUper strzyże, farbuje i itp. Ma na imię Cecylia.POlecam gorąco!!! a p. Małgosia ? ona chyb a dalej pracuje w akademiku coś o niej ? |
|
|
|
|
ja polecam u Asi na energetyków (ozet)
... |
|
|
|
|
Ja również polecam Panią Cecylię, która teraz jest w salonie naprzeciwko Lotosu.
Świetna profesjonalistka, zwłaszcza w kwestii farbowania włosów. Do tego niezwykle miła osoba |
|
|
|
|
Cecylia jest DE BEST to najlepiej robiaca balejaz w Stalowej Woli fryzjerka!!!! czesze i ścina tez super i nie wzne czy masz 15 czy 60 lat !Polecam a pani Małgosia z KUL rowniez dobra ale brak tam Cecylii))
|
|
|
|
|
CYTAT Cecylia jest DE BEST to najlepiej robiaca balejaz w Stalowej Woli fryzjerka!!!! czesze i ścina tez super i nie wzne czy masz 15 czy 60 lat !Polecam a pani Małgosia z KUL rowniez dobra ale brak tam Cecylii)) a jak cenowo u P. Cecylii? bo P. Gosia ma stronkę to wiem jak bierze |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Cecylia jest DE BEST to najlepiej robiaca balejaz w Stalowej Woli fryzjerka!!!! czesze i ścina tez super i nie wzne czy masz 15 czy 60 lat !Polecam a pani Małgosia z KUL rowniez dobra ale brak tam Cecylii)) a jak cenowo u P. Cecylii? bo P. Gosia ma stronkę to wiem jak bierze balejaz na krótkich włosach 90-95 zł ale farby lepsze |
|
|
|
|
Ja również polecam p. Agnieszke z Metamorfozy
|
|
|
|
|
A ja mam takie pytanie, ostatnio naszła mnie ochota na lekką trwałą na długich włosach kogo polecacie? Słyszałam też, że jest taka metoda robienia trwały, która po pewnym czasie sama sie prostuje, dodam, że mam bardzo sztywne włosy.
|
|
|
|
|
Dołączam się do poprzedniczek i polecam Cecylię - aktualnie w salonie Biolage na wprost Lotosu. Zarówno do cięcia jak i farbowania, baleyage - zawsze ładnie wychodził, a po farbowaniu odrostów włosy nie wychodziły garściami. Subiektywnie uważam, że ceny nie są wygórowane.
Pzdr |
|
|
|
|
Co do Metamorfozy, byłam w marcu bo zapragnęłam grzywki, czytając opinie zdecydowałam się tam udać, niestety Pani fatalnie to zrobiła, nie dość, że z połowy głowy mi ją zrobiła to po pierwszym myciu nijak nie można było jej ułożyć, bo sterczała mi jak garnek na głowie, nigdy więcej tam nie pójdę, 5 miesięcy nosiłam upięte włosy, po odrośnięciu poszłam na Metalowców i Kobietka stwierdziła, że to co zrobiła poprzedniczka to masakra, ale tak mi pocieniowała i doprowadziła włosy do ładu, ze w końcu mogę rozpuścić włosy i jestem baaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona, a o cenie nie wspomnę za to samo w metamorfozie zapłaciłam 50 zł a na Metalowców 30 zł.
Stalowianka |
|
|
|
|
CYTAT A ja mam takie pytanie, ostatnio naszła mnie ochota na lekką trwałą na długich włosach kogo polecacie? Słyszałam też, że jest taka metoda robienia trwały, która po pewnym czasie sama sie prostuje, dodam, że mam bardzo sztywne włosy. Koleżanko, zabieg nazywa się TRWAŁA (ondulacja), więc metoda robienia TRWAŁEJ! I każda trwała się kiedyś wyprostuje...Przecież nie zrobisz jej na wieki. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Czy możecie podać jakiś numer telefonu żeby umówić się do pani Cecyli
|
|
|
|
|
CYTAT Czy możecie podać jakiś numer telefonu żeby umówić się do pani Cecyli Salon Fryzjerski 156492969 prosic p.Cecylię |
|
|
|
|
Venka87 prócz trwałej można zrobić styling, moim zdaniem o wiele lepszy i zdrowszy dla włosów, ale niestety nie na każdych włosach jest on możliwy do wykonania. Trzeba się przejść do wybranego fryzjera i zapytać
|
|
|
|
|
CYTAT Dołączam się do poprzedniczek i polecam Cecylię - aktualnie w salonie Biolage na wprost Lotosu. Zarówno do cięcia jak i farbowania, baleyage - zawsze ładnie wychodził, a po farbowaniu odrostów włosy nie wychodziły garściami. Subiektywnie uważam, że ceny nie są wygórowane. Pzdr a czy w sobotę jest czynny zakład ?? |
|
|
|
|
CYTAT A ja mam takie pytanie, ostatnio naszła mnie ochota na lekką trwałą na długich włosach kogo polecacie? Słyszałam też, że jest taka metoda robienia trwały, która po pewnym czasie sama sie prostuje, dodam, że mam bardzo sztywne włosy. ja polcam styling u pani asi robi super na moich drutach robiłam juz dwa razy za 1 razem trzymał się 6 miesięcy za drugim 4 ale był słabszy żeby włosy trochę odpoczeły ... |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jeśli ktos lubi mieć na głowie fikuśne warkocze rożego rodzaju to polecam w 100% nania Anete salon nad alternatywami super babka
|
|