|
|
|
CYTAT CYTAT Dołączam się do poprzedniczek i polecam Cecylię - aktualnie w salonie Biolage na wprost Lotosu. Zarówno do cięcia jak i farbowania, baleyage - zawsze ładnie wychodził, a po farbowaniu odrostów włosy nie wychodziły garściami. Subiektywnie uważam, że ceny nie są wygórowane. Pzdr a czy w sobotę jest czynny zakład ?? Czynny od poniedziałku do piątku do 19,a w soboty chyba do 14. Ale od której to niestety nie pamiętam:/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej jak tam kształtują się obecnie ceny za pasemka u słynnej Pani Cecylii z Biolage? W końcu postanowiłam zaryzykować i się tak udać
|
|
|
|
|
CYTAT Hej jak tam kształtują się obecnie ceny za pasemka u słynnej Pani Cecylii z Biolage? W końcu postanowiłam zaryzykować i się tak udać Ile zapłaciłaś? Jesteś zadowolona? |
|
|
|
|
polecam p. Cecylię z salonu na przeciwko Lotosu od Ani Moskiewicz.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A czy wiecie coś o salonie fryzjerskim w akademikach KUL-u . Gdzieś na jakims forum natknelam sie, że fajna jest tam fyzjerka i ładnie cina włoski. Może się ktoś wypowiedziec? Zalezy mi na zafarbowaniu włosów technika obmre . Pozdrawiam Teraz frzyjerka z KULu pracuje w sa;lonie naprzeciw Lotosu. SUper strzyże, farbuje i itp. Ma na imię Cecylia.POlecam gorąco!!! a p. Małgosia ? ona chyb a dalej pracuje w akademiku coś o niej ? Pani Małgosia w tej chwili pracuje w Metamorfozie. Saloniku na KUL-u nie ma juz z rok chyba. |
|
|
|
|
A czy ktoś ma numer tel do fryzjerki Ewy Ciby?
|
|
|
|
|
Czy ktoś coś wie na temat salonu fryzjerskiego "Pasja" na ul. Staszica?
Chcący szuka rozwiązania, leniwy - wymówki. |
|
|
|
|
CYTAT A czy ktoś ma numer tel do fryzjerki Ewy Ciby? Jeśli jestes nadal zainteresowany/a tym numerem to odezwij się do mnie na priv.
|
|
|
|
|
Ja polecam nowo otwarty salon Stylizacje z Pazurem na białych domach.
|
|
|
|
|
Co do Metamorfozy, byłam w marcu bo zapragnęłam grzywki, czytając opinie zdecydowałam się tam udać, niestety Pani fatalnie to zrobiła, nie dość, że z połowy głowy mi ją zrobiła to po pierwszym myciu nijak nie można było jej ułożyć, bo sterczała mi jak garnek na głowie, nigdy więcej tam nie pójdę, 5 miesięcy nosiłam upięte włosy, po odrośnięciu poszłam na Metalowców i Kobietka stwierdziła, że to co zrobiła poprzedniczka to masakra, ale tak mi pocieniowała i doprowadziła włosy do ładu, ze w końcu mogę rozpuścić włosy i jestem baaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona, a o cenie nie wspomnę za to samo w metamorfozie zapłaciłam 50 zł a na Metalowców 30 zł.
Na Metalowców czyli gdzie ??? |
|
|
|
|
najlepsza fryzjerka to Magdalena Kotwica
|
|
|
|
|
Marek Bembenek! Jak zetnie włosy niepotrzebne modelowanie,układanie,myjesz głowę i każdy włos na swoim miejscu co świadczy o mistrzostwie Fryzjera.Polecam.
|
|
|
|
|
nie orientujesz sie ile bierze za sciecie meskich wlosow? szukam dobrego fryzjera dla syna a MB mnie ciekawi jak tam cenowo u niego.
|
|
|
|
|
a czy ktoś był w salonie Ilona na Narutowicza??
|
|
|
|
|
Był ktoś i więcej nie pójdzie oraz odradzi każdemu salon Ilona.
|
|
|
|
|
CYTAT Marek Bembenek! Jak zetnie włosy niepotrzebne modelowanie,układanie,myjesz głowę i każdy włos na swoim miejscu co świadczy o mistrzostwie Fryzjera.Polecam. zakrztusilam sie przy tym nazwisku hahhahahah
|
|
|
|
|
kogo jeszcze polecacie? proszę jeszcze o namiary...
|
|
|
|
|
ze swojej strony polecam panią Magdalenę Kotwica, (salon "Nova" nad Rossmanem na Alejach JP II ). doskonały dobór kolorystyki i układu włosów do kształtu twarzy. kolorystyka "Kemon'em" który jest nawilżający dla włosów (farby jogurtowe).
polecam |
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Do działu reklama.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT A czy wiecie coś o salonie fryzjerskim w akademikach KUL-u . Gdzieś na jakims forum natknelam sie, że fajna jest tam fyzjerka i ładnie cina włoski. Może się ktoś wypowiedziec? Zalezy mi na zafarbowaniu włosów technika obmre . Pozdrawiam Teraz frzyjerka z KULu pracuje w sa;lonie naprzeciw Lotosu. SUper strzyże, farbuje i itp. Ma na imię Cecylia.POlecam gorąco!!! a p. Małgosia ? ona chyb a dalej pracuje w akademiku coś o niej ? Pani Małgosia w tej chwili pracuje w Metamorfozie. Saloniku na KUL-u nie ma juz z rok chyba. Pani małgosia tak mi spitoliła włosy, że pól roku musiałam czekać az zacznę przypominać siebie.. więc nie polecam.. Agnieszki z Metamorfozy już nie ma w polsce.. najcudowniejsza fryzjerka jaką w zyciu miałam.. |
|
|
|
|
Zdecydowanie odradzam salon Olivia przy Białych blokach Miesiąc przed moim ślubem miał być delikatny styling a potem malowanie ale juz po tym pierwszym okazało się że mam spalone włosy które wykruszyły się przy skórze Mocno przerzedziły się w dodatku osoby tam pracujące są nie tylko niekompetentne ale i chamskie Koleżanka za to miała po ich malowaniu zielonkawe włosy Dobrze ukryła moje braki włosów pani Monika w Białych blokach
|
|
|
|
|
Też polecam panią Monikę zawsze wychodziłam od niej zadowolona z fryzury.
|
|
|
|
|
Salon Basienka Pani Basi Paterek
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
ja polecam pracowanie MB- Marka
|
|