|
|
|
Czy ktos z tutaj obecnych handluje na stalowowolskim targu? Jakie wymogi trzeba spełnić, gdzie "zaklepac" sobie miejsce na targu?Proszę osoby które na tym sie znają o podpowiedż.
Czy wiecie w jaki dni w naszej okolicy w różnych miejscowościach odbywają sie targi jak u nas w sobotę.Dziękuję |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rzeszów duży targ w niedziele, a tak to codziennie na mniejszych
|
|
|
|
|
z moich wstępnych ustaleń to na wsiach jest właśnie jeden dzien wybrany,nie jest to codziennie
|
|
|
|
|
Napewno trzeba mieć założoną działalność (handel obwoźny), miejscówka na rynku w stw kosztuje 11zł za dzień no i 50zł rezerwacja miejsca. Jeżeli masz zarezerwowane miejsce to musisz się stawić na miejsce do godziny 8 bo jeżeli się nie wstawisz to po godzinie 8 może Ci ktoś inny zająć. A opłate za miejsce to chyba chodzą goście i sami zbierają Przynajmniej tak mnie poinformowali placowi jakiś rok temu
|
|
|
|
|
Stecyk bardzo dziękuję za informacje ale gdzie sie rezerwuje to miejsce i gdzie sie to opłaca to 50zł,zrezygnowałeś z handlu?
|
|
|
|
|
Wpłaca się u kierownika placu targowego- w budynku Rzemieślnika, od strony nowych butików. Co do handlu w innych miejscowościach to wiem, że we wtorek jest handel w Jeżowem, w środę w Nisku, w czwartek bodajże w Rudniku
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
w środę jest też w tarnobrzegu
|
|
|
|
|
Jak się wtedy pytałem to pan miły poinformował mnie że samo chodzą po rynku i zbierają pieniążki ale jak już pisałem to było jakiś rok temu może troszkę później i mogło się coś pozmieniać. Jeśli można wiedzieć czym chcesz handlować??
|
|
|
|
|
dziekuj za wszystkie odpowiedzi,Stecyk-jasne ze mozna-odzież
|
|
|
|
|
Wysłałem Ci priv