|
|
|
Czy Wy też nie możecie wejść na stronkę Urzędu Pracy? Blokuje mi ją z powodu podejrzenia ataku wirusowego ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szczerze to mi avast też blokuje, ale wystarczy dodać wyjątek
Co oni porobili z tą stroną, to nie mam pojęcia... |
|
|
|
|
ok, dzięki do tej pory działało nawet z tel mi blokuje. Dzięki za radę
|
|
|
|
|
PUP Stalowa Wola
pupstalowawola.pl/ Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze. Joomla! - dynamiczny portal i system obsługi witryny internetowej. ... |
|
|
|
|
CYTAT Do redakcji Stalowka(.)NET dotarł sygnał, że od kilku dni strona internetowa Powiatowego Urzędu Pracy w Stalowej Woli ma wirusa. Sprawdziliśmy. Rzeczywiście, programy antywirusowe go wykrywają, a w wyszukiwarce Google widnieje ostrzeżenie, że witryna może wyrządzić na komputerze szkody.
Jak powiedziała w rozmowie z nami Mirosława Burkowska, zastępca dyrektora w Powiatowym Urzędzie Pracy, urząd wie o wirusie, a informatyk podjął działania, aby go skutecznie usunąć, aczkolwiek wirus jest wyjątkowo złośliwy, gdyż powraca. W związku z tym, że strona stalowowolskiego PUP-u jest często odwiedzana przez mieszkańców, poinformowano nas, że aktualne oferty pracy można znaleźć na stronie internetowej Biuletynu Informacji Publicznej Powiatowego Urzędu Pracy, który zawirusowany nie jest. - "Tymczasowo tam umieściliśmy aktualne oferty pracy, dopóki nie uporamy się z wirusem na stronie urzędu" - powiedziała nam dyrektor Burkowska. |
|