|
|
|
Byłem dzisiaj na stacji PKP i niestety nie dostrzegłem kasy, gdzie można kupić bilet??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilet kupisz bezpośrednio u konduktora w pociągu.
|
|
|
|
|
Najbliższa kasa biletowa jest chyba w Rzeszowie (a taras widowkowy we Wrocławiu). Fajnych czasów dożyliśmy.
|
|
|
|
|
Tylko u konduktora. Intercity chyba przez net można klepnąć
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Z tymi pociągami to coraz gorzej do czego to doszło żeby w miescie gdzie mieszka ponad 50 tys ludzi nie było gdzie kupic biletu pociąg, ale kogo to interesuję chyba nikogo...
Lepsza historia jest w miasteczku oddalonym o 50 km od Stw chodzi konkretnie o Leżajsk wyremontwac stację za grube miliony i nie ma tam też gdzie kupic biletu to ja się pytam po co ta stacja była remontowana ?! W jakim my państwie żyjemy po prostu państwo w państwie chyba tą stację na pokaz Euro remontowali bo innego rozwiązania nie widzę A o stacji w Leżajsku było w Uwadze TVN o ile się nie mylę bardzo ciekawy reportaż |
|
|
|
|
Co do pkp najciekawsze nie jest to, ze polikwidowali kasy. Najciekawszy jest fakt, ze PKP jest takie nowoczesne, ze pociagi jezdza wolniej niz przez II wojna swiatowa.Ale co tu sie dziwic. W PKP rzadza tacy madrzy ludzie, ktorzy likwiduja polaczenie bezposrednie rzeszow- lublin tylko dlatego, ze za duzo osob korzysta z pociagu tej relacji |
|
|
|
|
[cytat]Z tymi pociągami to coraz gorzej do czego to doszło żeby w miescie gdzie mieszka ponad 50 tys ludzi nie było gdzie kupic biletu pociąg, ale kogo to interesuję chyba nikogo...
Lepsza historia jest w miasteczku oddalonym o 50 km od Stw chodzi konkretnie o Leżajsk wyremontwac stację za grube miliony i nie ma tam też gdzie kupic biletu to ja się pytam po co ta stacja była remontowana ?! W jakim my państwie żyjemy po prostu państwo w państwie chyba tą stację na pokaz Euro remontowali bo innego rozwiązania nie widzę A o stacji w Leżajsku było w Uwadze TVN o ile się nie mylę bardzo ciekawy reportaż [/cytat/] tak, dokładnie, ja często bywam w Leżajsku, była tam kasa biletowa nawet w trakcie remontu dworca przeniesiona do takiego ,,blaszaka'' a teraz dworzec jest, ale po co? jak nie ma w nim kasy??? tak w Uwadze był reportaż |
|