|
|
|
interesują mnie opinie kupujących w chinskim centrum ubrania i buty,jaka jest jakosc tych towarów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szału nie ma. Dla dziecka jest bardziej co wybrać. Jak dla mnie może parasolka by starczyła.
|
|
|
|
|
ubranka dla dzieci to sa fajne w 5 10 15, coccodrillo, wójcik, czasami nawet w Pepco mozna znalezc np. firmy disney, oraz inne sklepy np. w centrum naszych polskich producentów (które też sa bardzo dobre jakosciowo zwłaszcza dla malutkich dzieciaczkow 100% bawelna) i ich trzeba wspierać polski rynek a nie jakąs chinszczyzne....
|
|
|
|
|
CYTAT interesują mnie opinie kupujących w chinskim centrum ubrania i buty,jaka jest jakosc tych towarów? ja zrobiłam tam zakupy, zależy co kupisz, bo ja kupiłam leginsy i pierwszego dnia noszenia porozpruwały się :/ inne rzeczy były ok |
|
|
|
|
myślę, że nie ma co sie spodziewac jakiś rewelacji. Przede wszystkim ubrania te są wykonane z sztucznych tkanin......
|
|
|
|
|
No z jakością najlepiej nie jest, zresztą cena mówi sama za siebie;)
|
|
|
|
|
Kupowałam tam kilka rzeczy , leginsy jedne sa wporzadku, drugie sie zmechaciły od razu... . Kupiłam rowniez bluzke, zwykła bokserka, jak na razie sie trzyma w sumie to wole ciuszki kupowac gdzie indziej, ale gadzety typu kuferek itp sa ok
|
|
|
|
|
Niedawno gdzieś chyba w RMF FM mówili o przypadku z Francji - kilkuletnia dziewczynka trafiła do szpitala po noszeniu takich właśnie chińskich ciuszków. Okazało się, że przy ich produkcji użyto toksycznych barwników zakazanych w UE. To daje do myślenia.... Niskie ceny i owszem kuszą, ale chyba nie warto ryzykować zdrowia naszych dzieci. Bo tak naprawdę nikt do końca nie kontroluje procesów produkcji w Chinach.
|
|