|
|
|
Witam Proszę tutaj możecie się wypowiadać na temat klubów dyskotekowych w stalowej woli Jaki jest wasz ulubiony ? Gdzie warto nie iść ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klub Sydney w Zarzeczu, ew Planeta
|
|
|
|
|
Planeta w piatek po godz 1:00 Jak leci typowe narkomańskie electro hehehe I dużo osób mi przyzna rację No chyba że niektórzy wolą się bawić w sobotę w planecie albo arkadii przy gangam style hahahaha
|
|
|
|
|
Narkomana sobie w lustrze poszukaj, a nie w muzyce. Nie wiem co leci w Planecie o 1.00, ale cokolwiek by nie leciało to nie leci dla narkomanów. Słucham electro i nigdy nawet trawy nie zapaliłem, ba, nawet papierosa.
|
|
|
|
|
ale fakt jest faktem ze w piatek w planecie bawia sie same cpuny, gałki do gory, piana z ust i gownazeria po 15lat
|
|
|
|
|
Możliwe, że ktoś taki się bawi. Dla mnie Planeta to syf, ale co kto woli. Niemniej jednak, to nie wina muzyki, że ktoś wciąga kreski przez nos...
|
|
|
|
|
W Stalowej niestety nie ma fajnego klubu. Przynajmniej dla ludzi po 25 roku życia. W Arkadii pustki, w Planecie tłum 16latkow. W Zarzeczu w Sydney to samo. Szkoda, wielka szkoda bo naprawdę nie ma gdzie się wybrać ze znajomymi.
|
|
|
|
|
Planeta, ale tylko w piatki od godziny 00;00.
Ludzi nie za duzo nie za malo wiec miejsca do tanczenia wystarczajacy i przede wszystkim dobra muzyka. Jedyny dobry dj w Stalowej do wlasnie Christian B ktory gra o tej godzine, dobre, mocne electro, house, progressive, dutch Polecam, w sobote nie ma co przychodzic chyba ze lubicie sie bawic wlasnie m.in przy gangnam style;) |
|
|
|
|
Dla trochę starszej młodzieży najlepszym wyjściem jest NNN. Często bywam tam w soboty i średnia wieku zdecydowanie wyższa niż w pozostałych klubach.
|
|
|
|
|
Popieram poprzednika i też uważam, że w NNN są najlepsze imprezy. Starsi ludzie, zero gówniarzy. Klimacik też zajebisty
|
|
|
|
|
Również uważam, że NNN to najlepszy lokal w naszym mieście Nawet bez rezerwacji stolika wyjście spontaniczne zawsze sie udaje
|
|