|
|
|
Witam, mam zapytanie może ktoś kupił bądź się orientuje gdzie kupić albumu do naklejek monster high wydawnictwa Panini. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety ja o niczym takim nie słyszałam, ale również chciałabym się tego dowiedzieć ze względu na dziecko (MoNsTeRoMaNiA u dzieci..hehe). I w takim razie proszę powiedzieć gdzie jakieś niby naklejki można kupić? /nigdzie nie widziałam, o takowych nie słyszałam/
|
|
|
|
|
Niedawno były w Biedronce.
|
|
|
|
|
CYTAT Niestety ja o niczym takim nie słyszałam, ale również chciałabym się tego dowiedzieć ze względu na dziecko (MoNsTeRoMaNiA u dzieci..hehe). I w takim razie proszę powiedzieć gdzie jakieś niby naklejki można kupić? /nigdzie nie widziałam, o takowych nie słyszałam/ Naklejki kupuję we fraku na jp II przy centrum4. Moderowano przez: Kamil Wielkie litery.
|
|
|
|
|
Są, a raczej były 2 tygodnie temu w tesco, ale i tak przyszły z allegro ze względu na cene. Na allegro są też super czapki, szkicowniki itp z monster - dziecko było wniebowzięte
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|