~~luki | |
|
|
Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. [b]Taśmowa akcja kontroli tzreźwości czterech kółek Kiedyś nazywało się to akcja weekend czy jakoś tak. Idea polega na ekspresowym przebadaniu alkomatem każdego klienta jadącego w danym kierunku Jak na mój gust to obliczone jest to na efekt typu złapmy jak najwięcej pacjentów "wczorajszych" z wynikiem około 0,2 - 0,5 a statystyki nam się same poprawią |
|
~~trzeźwykierowca | |
|
|
Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców. [b]Nie mówię że taka akcja jest czymś złym Policja jednak ma możliwość wielu innych działań prewencyjnych, które w o wiele większym stopniu przyczyniają sie do poprawy bezpieczeństwa na drogach Niestety nie są w równym stopniu "medialne" co taka łapanka i późniejsze notki prasowe o ilości dziabniętych pacjentów Trzeba by się też wziąć bardziej do roboty na codzień a nie urządzać pojedynczy zryw ale to już inna bajka |
|
~~fdgdfg | |
|
|
Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia.
|
|
|
~~KPP | |
|
|
CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście |
|
|
~~fotograf | |
|
|
CYTAT wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg |
|
|
~~Prezes HSW | |
|
|
Ja również popieram tą akcję - nie tylko podniesie ona bezpieczeństwo na drogach, ale - co jest nie do przecenienia - bezpieczeństwo i higienę oraz ogólną kulturę pracy w HSW.
Statystyki wypadków przy pracy dowodzą iż spora liczba wynikała ze spożywania alkoholu lub stawiania się w pracy w stanie nietrzeźwości. |
|
|
|
|
|
CYTAT Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia. Boli mnie oj boli bo ja lubie sobie pojeździć jak mam powyżej promila we krwi Jeszcze bardziej mnie boli gdy widzę pajaców wyprzedzających pojazdy ustępujące pierwszeństwa pieszym, wyprzedzające bez względu na oznakowanie pionowe lub poziome zakazujące tego no i najbardziej upierdliwe ciągnięcie się lewym pasem Gdy człowiek jedzie przez Stalową od strony Niska to można piany na pysku dostać Wszyscy mistrzowie na lewym a prawy wolny Dzisiaj na alejach około 19 od ronda w stronę górki nawet dwa mks-y uskuteczniały jazdę lewym przecież to już ludzkie pojecie przechodzi Niech nikt nie próbuje nawet pisać, że prawy pas ma gorszą nawierzchnię bo po niedawnym remoncie oba są równo spier.... |
|
~~KPP | |
|
|
W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego.
Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych. |
|
|
~~Stefan Nisko | |
|
|
dżizas, ja kończę już 12 browar tego wieczora, jak ja jutro pojadę do roboty w Stalowyj ?
|
|
|
~~hhehee | |
|
|
łapali fachofcow z ats - upp stalowa wola....tylko oni jeszcze maja na mandaty...hehehhe
|
|
|
~~prawdziwy KPP | |
|
|
CYTAT W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego. Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych. czego podpisujesz się KPP, ten nick jest mój. Grzegorz Śmieszny |
|
|
~~stalowolanin | |
|
|
dobrze, niech kurwy z RNI przedmuchają! i bonusy za lewy pas dają
|
|
|
~~stalowiak 78 | |
|
|
CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg no niezłe te kunie mechaniczne RNI |
|
|
~~Ozet | |
|
|
CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg te fotograf te fotki to ty robiłeś ale cheba we Pławie ? |
|
|
~~abc | |
|
|
zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu
|
|
|
~~cba | |
|
|
CYTAT zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu a druga miała na imię abc i jechała w berecie mocherowem |
|
|
~~abc | |
|
|
wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow
|
|
|
~~bertyzjyzowygo | |
|
|
CYTAT wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow wsiadaj wsioku do Goolfa 2 i odjazd, żebyśmy cię więcej w Stalowej nie widzieli |
|
|