|
![]() |
|
Fantastyczna sowa ;)
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a gdzie zdjęcia z dzisiejszej wycieczki?
|
|
Dołączył: 13 Sie 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
fajne się temat rozwinął
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
![]() |
|
kolo
zdjęcie piękne,a jaki temat proponujesz oprocz klikania na forum??/tylko wieczorkiem po wycieczkach/ |
|
|
![]() |
|
Mam na myśli aby założyć nowy temat na forum - np. Nasze fotki z wycieczek krajoznawczych , lub Miejsca warte odwiedzenia . Może w maju zrobimy jakiś rajd rowerowy po Lasach Janowskich ? Przeglądanie starych map naszego regionu było moim ulubionym zajęciem . Swego czasu miałem komplecik wojskowych map w skali 25 tys. - super sprawa . W nagrodę dam wam linka do skarbnicy mapek
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja dzis 90 km walnalem rowerem...Do Janwoa Lubelskiego i nazad
![]() ![]() Trasa tak przebiegała ![]() Janów Lubelski..park linowy nad zalewem ![]() Janów Lubelski..park linowy nad zalewem ![]() Janów Lubelski ...nad zalewem ![]() Janów Lubelski..skansen kolejki wąskotorowej..dwie piekne maszyny ..lokomotywa i moje medzia ;) |
|
|
![]() |
|
Mariusz i nie poskakałeś po tych linach?
Musisz medzi wymalowac imie na ramie. |
|
|
![]() |
|
Ja jeżdzac po Lasach janowskich korzystam z GPSa . W swoim telefonie mam zainstalowanną aplikacje trekbuddy a do niej mam mape cyfrowa Lasów Janowskich wydawnictwa kartpol . Taka sama mape ale papierowa mozna bez problemu kupic w Stalowej Woli . Na tej mapie mam oznaczone wszystko czego mi potrzeba .
A pomysl z rajdem po Lasach Janowskich swietny . |
|
|
![]() |
|
Mariusz 77 szacun mi się dzisiaj tak dużo pedałować nie chciało
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja musze w tym sezonie dobic do 10 tysiecy km przjechanych w tym roku wiec korzystam z pogody...nawet jak wieje ;)
|
|
|
![]() |
|
Ja tam chodze na azymut i tez trafiam.
|
|
|
![]() |
|
dobry pomysl jak wymyslicie gdzie bedzie ognisko na zakonczenie rajdu to przyjade autkiem buuu
|
|
|
![]() |
|
To ja niby też . Ale i tak uruchamiam aplikacje aby mi zapisywalo przjechana trase .
Gdzie ognisko . To zależy ..od tego jak bedzie trasa prowadziła i ilu dniowa ta wycieczka . ja tam moge od Lipy gdzie zaczynaja sie Lasy janowskie do Biłgoraja gdzie sie koncza przjechac w 1 dzien i wrócic..no ale nie kazdy ma forme aby tyle km zrobic w jeden dzien wiec mysle ze wycieczka 2 dniowa . Ewentualnie mozna podzieli trase na dwa etapy jedno dniowe . |
|
|
![]() |
|
10 tys w roku ambitny plan. Ja w zeszłym zrobiłem koło 8 - dziennie minimum 50 km , a wekendy po 100 - 5 miesięcy i 7 tys. jest
![]() |
|
|
![]() |
|
aale Wam zazdroszcze kondychy a ja biedna juz mi autko pozostało buuuuu
|
|
|
![]() |
|
dwu dniówki to można w czerwcu zrobić jak nocki ciepłe ...., przyznam szczerze że jeszcze takiej eskapady nie zrobiłem .
|
|
|
![]() |
|
Mi juz niecałe 200 km brakuje..Dobije
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kierkarta kondycję można w rok zrobić - kwestia tylko jak silną ma się wolę i motywacje . 200km ? jutro 100 i już połowa
![]() |
|
|
![]() |
|
To ja motywacje mam..siłe jescze też choc teraz ze wzgledu na pogode mniej jezdze i troche czuje w nogach te 90 km . A w peni sezony robiło sie 174 km ( moj rekord ) i prawie zmeczenia sie nie czuło .
Co do dwu dniowek to tez nigdy nie jezdzielm tak . Ale zawsze musi byc pierwszy raz . Trzeba by tylko wrazie czego ugadac czy spimy w namiotach czy gdzies szukamy gospodarswa agroturystycznego z pokojami |
|
|
![]() |
|
kolo pomarzyc to dobraa rzecz
|
|
|
![]() |
|
To nie marzenia - ja dałem radę , uwierz że można .Przyznam że cieżko było na początku , pot łzy i pach
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Moj rower jest w miare nowy weic jalso to wytrzymuje ..dopiero ma nie cale 3 lata . ale juz musze koniecznie wymienic opony..kasete..detki ..łancuch . Jak podliczyłem to ponad 600 złote . trzeba tez wymienic linki..pancerze..i olej w hamulcach..wiec nastpene 150 złote
|
|
|
![]() |
|
olej mineralny w hamulcach to za 20 zł wymieniasz .Wymianę robisz samemu na spokojnie w około 1 godz.
|
|
|
![]() |
|
Nie no . ja sie takich rzeczy nie tykam. Zepsulbym na 100 procent . wole oddac do serwisu
Co do motywacji . Moga byc rozne. Ja nie potrzebuje bo po prostu to kocham . Ile ja rowerow zajezdzielm . Moj poprzedni gorla po 5 latach padł ![]() W tym sezonie dolaczylem do super grupy rowerowej z Sandomierza i z z nimi jezdzilem sporo . Zaliczylem w tym roku wszystkie mozliwe ruiny zamkow na Sandomierszcznie ...dworki..wawozy..otp |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
chłopaki, strój specjalny jakiś stosujecie na tę pogodę?
powiem szczerze na marginesie, że nasz miastowy rojax mało rasowo wygląda -wchodzę do rowerowego, a tam na środku sanki |
|