|
|
|
Gdzie mozna kupic materac do łóżka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jysk, Halmar
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
http://hendo-materace.pl/ firma z zarzecza. Solidne wykonanie.
z optimium mam złe skojarzenia tak na marginesie |
|
|
|
|
to samo mogę powiedziec o halmarze. drogo a z jakosci wogóle
|
|
|
|
|
Ja kupowałem materac w optimum w Zarzeczu i jestem zadowolony z zakupu tego materacu.
|
|
|
|
|
Potwierdzam sam mam z optimum zarzecze... kupiony z wysyłką kurierem z północy polski bo było 200 zł taniej... Dziwna polityka rabatowa
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kiedyś kupiłam w Optimum, jakieś 2 lata temu. Obsługa niemiła, nie chcieli doradzić, w końcu coś zaczęło po 2 miesiącach skrzypieć i kuć w plecy i wybrałam się po nowy materac do Halmaru.
|
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś kupiłam w Optimum, jakieś 2 lata temu. Obsługa niemiła, nie chcieli doradzić, w końcu coś zaczęło po 2 miesiącach skrzypieć i kuć w plecy i wybrałam się po nowy materac do Halmaru. To jakoś źle musiałeś/aś trafic na obsługę. Bo jak ja kupowałem to obsługa była bardzo miła pokazano mi wszystkie maerace jakie maja do polecenia. I na obsługę niemam ja co narzekac. A co do matreca do trzyma sie bardzo dobrze chodz ma juz z 4 lata i nic nie szczypie i nie kuje. |
|
|
|
|
kuje np kowal a lozko to kluje lub kluc moze
|
|
|
|
|
to ja powiem tak....w optimum kupiłem 7 lat temu materac za prawie 1000zł. niestety miesiąc temu go wyrzuciłem. wszystko w środku się rozleciało i nie dało się spać. sam szukałem teraz i kupiłem na Handlowej (chyba Salon Snu czy Fabryka Snu --- jakoś tak). zapłaciłem 1400zł, zobaczymy jak będzie za kilka lat ale jak dotąd to rewelacja. Wybór duży i obsługa też fajna ale to w sumie wszędzie tak jest ;) Do obsługi w Optimum nic nie mam i do wyboru też nic ale jakość chyba nie bardzo jeśli się rozleciał (dzieci nie mam i nikt nie skakał po materacu).
|
|
|
|
|
Ja zamawiałam materac u Pana (nazywa sie chyba Walec) na Hutniku jestem bardzo zadowolona a materac był gotowy w 1,5 tygodnia i tańszy niż te wyżej wymienione. Było już o tym na forum, stąd z resztą się o nim dowiedziałm.
|
|
|
|
|
Ja swój materac kupiłem w http://hendo-materace.pl/
Byłem najpierw w optimum ale prawdę mówiąc niewiele mi doradzono. W rezultacie jak przed tak i po wizycie dalej nie wiedziałem jaki materac wybrać. Na szczęście kolega polecił mi firmę hendo, która tez jest w Zarzeczu. Nie dość ze doradzili wybór to jeszcze okazało się dużo taniej A i jeszcze jedno materac był gotowy następnego dnia, czego się prawdę mówiąc nie spodziewałem. Myślałem że trzeba będzie z tydzień poczekać, szczególnie ze to był niestandardowy wymiar materaca. Tylko mam teraz drugi problem, bo żonie tak się spodobał nowy materac że teraz będę musiał nowy kupić synowi |
|
|
|
|
Panie i panowie:
- Optimum - drożyzna, odpuście sobie! - Hendo - kolega kupił od nch materac i po 2 miesiącach się popruł, puścił na szyciu, gość z Hendo nie chętnie chciał naprawić, jak by nie było jakiś okres gwarancyjny na to jest, no ale...... Ja polecam tą firmę: http://stel-maz.mkn.pl/ Kupowałem u nich dwa materace, razem ze stelarzami, robota bardzo solidnie wykonana, w dodatku cena znacznie przystępna, niż ta którą oferują za ten sam materac w Optimum. Polecam! |
|
|
|
|
Pamiętam, że na ul. Kossaka był zakład produkujący materace. Chyba jeszcze działa, zawsze można zadzwonić i zapytać - przynajmniej na miejscu.
http://panoramafirm.pl/podkarpackie,stalowowolski,stalowa_wola,kossaka,2/bokat_&_y_pphu_ryszard_walec-sxsog_mxm.html#tab Pzdr |
|
|
|
|
Anusia, jak długo go użytkujesz? Bo to też ma znaczenie?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Poszukuję materaca ze zwykłej gąbki na siedzisko. Minimalny wymiar 70x160 cm. Może ktoś z was wie gdzie można taką gąbke tanio kupić lub ktoś ma jakiś używany materac do oddania lub sprzedania?
|
|
|
|
|
ja zakupiłam materac w Halmarze użytkuje i polecam
|
|