|
|
|
Gdzie w stw można kupić ładny zimowy płaszcz męski? Zeby był ładny krój (nie z eleganckich), coś jak na 18 lat
Moderowano przez: panna_pina Przypominam o umieszczaniu tematów w odpowiednich działach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam pojęcia dlaczego wstawił się w kategorii zakupy, gdyż tworzyłem w kategorii szukam
|
|
|
|
|
Do zakupów ja przeniosłam. To jest prawidłowy dział.
|
|
|
|
|
Jedno jest pewne, bałagan macie tu niesamowity, nie dość, że ta sytuacja to jeszcze wybór, pod zakupami opis taki:
Gdzie najchętniej robisz zakupy? Regionalne sklepy i centra handlowe pod szukam z kolei taki szukasz sklepu ? ulicy ?, nie wiesz gdzie można to kupić ? Podpowiemy ! Ale nie chce aby ten temat służył do tego, tylko chciałem się poradzić... |
|
|
|
|
nikt nie wie????????
|
|
|
|
|
CYTAT nikt nie wie???????? Ja wiem, zajrzyj do sieciówek w City Parku : House, Cropp, Reserved, mają działy męskie |
|
|
|
|
Fajne plaszcze meskie widziałam w Reserved oraz w Galerii Prima w Outlecie City Hell'u, w niedrogiej cenie do ok 200 zł. Ostatnio nawet mężowi kupiłam za 169 zł tam. pzdr
|
|
|
|
|
Giacomo conti na białych tam powinny być też ładne eleganckie płaszcze
|
|
|
|
|
CYTAT Giacomo conti na białych tam powinny być też ładne eleganckie płaszcze CYTAT Zeby był ładny krój (nie z eleganckich)
|
|
|
|
|
Nie doczytalam ze nie z eleganckich mój bład A więc z pewnościa mozna cos znaleźć w naszych stalowowlskich sieciowkach typu cropp, house, diverse lub reservde w tym otatnim chyba największy wybór.
|
|