|
|
|
Czy jest ktoś kto mógłby mi sprzedać jaja wiejskie, nie sklepowe.
Potrzebuję jakieś 150 szt w miesiącu. Mógłbym sam odbierać raz w miesiącu lub raz w tygodniu. No i cena "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A skąd taka troska o moje zdrowie?
Jest ktoś kto ma tak? ilość jaj? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek, dowiem się u siebie na wsi :] latem bylyby bez problemu w okresie zimowym moze byc licho, jak będą to w stalowej raz/dwa w miesiacu jestem to moge przywozic, prowizji bral nie bede :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
W lecie nie problem i cena około 70-80 gr ale za jajko jak dwa ze sklepu. W zimie mega problem bo wtedy kury idą do rosołu Spytam znajomego z grębowa
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|