NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »
Błąkajacy się czarny labrador,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Lis 2012r. 13:39  
Na ul.Okulickiego, w okolicach bloku 16 i 18 niedalko TEsco przy Hali TArgowej błąka sie czarny labrador z czerwona obrożą. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i zwierząt. Niestety nie mam jego zdjęcia, ponieważ widziałam go przez okno.
O godz.11 chodził obok kaplicy św.Anny, a teraz między blokamiplacze

szukamy WŁAŚCICIELA PIESKA !!!!!

ALbo NOWEGO Właściciela, który go przygarnie wykrzyknikwykrzyknik

OBECNIE PRZEBYWA NA HUtniku ( tymczasowo)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lis 2012r. 13:39  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 08:31  
Piesek cały czas błąka się po mieście!neutralny.Rano biegał na terenie szpitala.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 08:44  
Poinformuj Nowa wlascicielke umiech
http://stalo(...)d=153306

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 10:45  
witam wczoraj wieczorem i w godzinach nocnych błąkał sie po wojska polskiego koło warki pies bardzo mądry dziewczyny w warce nie mogly zamknąc bo położył sie w korytarzu ,jeść nie chciał ani pić,pużniej pobiegł za kimś:( a pani która wcześniej pisała ze zaginął labrador to nie jest jej???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 10:52  
no właśnie sprawdziłam na fotkach to jest ten sam pies,właśnie rozmawiałam z panią właścicielką,to już nie pierwszy raz kiedy on ucieka,mam tylko nadzieję ze szybkosię znajdzieumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 11:10  
Aktualnie jest w kosciele w Kaplicy...chytry

Wlasicielka powiadomiona good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 13:33  
Proponuję założyć mu do obroży tabliczbę z nr telefonu właściciela jak zdarzaja mu się takie piesze wędrówkiumiechmojemu labkowi tez czasami zdarzyło się uciec,więc nosi na szyi grawer z imieniem i telefonemumiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 15:21  
CYTAT
Proponuję założyć mu do obroży tabliczbę z nr telefonu właściciela jak zdarzaja mu się takie piesze wędrówkiumiechmojemu labkowi tez czasami zdarzyło się uciec,więc nosi na szyi grawer z imieniem i telefonemumiech

A nie zwiał przypadkiem dzisiaj? siedział taki skulony pod jakimś zielonym baniakiem na terenie działek od strony oczyszczalni ścieków.
Mój pies by go pogryzł, więc nie było jak podejść i sprawdzać co on tam ma w obroży. A może nawet nie miał obroży...

życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 14:12  
Piesek błąka się od 2 dni na terenie osiedla Hutnik !!!

szukamy dla niego nowego Właściciela..wykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknik

Obecna Pani nie potrafi się nim zająć wykrzyknikwykrzyknik

NIE BĄDŹ OBOJĘTNY... PRZYGARNIJ GO wykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknik

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Gru 2012r. 00:38  
paniS, wlascicielka nie potrafi, czy nie może? Biedna psina...

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Gru 2012r. 09:11  
A ja mam propozycje, żeby takiego wielkiego psiura prowadzać na SMYCZY!!!, to wtedy nie będzie uciekał, choć jak dla mnie wiele przemawia za tym ,że ktoś go specjalne "GUBI", taki sposób na pozbycie sie niechcianego zwierzęcia!!, było sie wcześniej zastanow., nim sie takie bydle sprow. do domu!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2012r. 11:25  
Czy ktoś wie co się dzieje Psiakiem zapytaniezapytanie

CZy znalazł Nowy DOM wykrzyknikzapytanie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2012r. 20:23  
czy Ktos wie co dzieje sie z psiakiem? znalazłam dla niego dom,tylko czy to jest jeszcze aktualne?czy ma juz właściciela?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2012r. 13:38  
Nie chcę zakładać nowego tematu, bo nie jestem pewna, czy jest tak, jak myślę, ale wzdłuż ul. Przemysłowej, szczególnie koło torów biegają dwa psy - nie wiem czy są bezpańskie - ale sam fakt, że łażą koło torów, na których już nie jedno zwierze zginęło, mnie zastanawia. Psy to większy, podpalany mieszaniec, coś na wzór ogara, a drugi to długowłosy pseudohusky.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2012r. 14:35  
tego jak to nazwałaś nessie pseudohusky widywałem już ze 2 lata temu koło tych torów i co jakiś czas widuje ;P

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2012r. 11:11  
CYTAT
Psy to większy, podpalany mieszaniec, coś na wzór ogara, a drugi to długowłosy pseudohusky.

Większy, rudy mieszaniec jest psem bezdomnym i bardzo boi się ludzi. Pseudohusky to suczka "należąca" do jednego ze skupów złomu na ul. Przemysłowej. Psy są "doświadczone życiowo" i radzą sobie zarówno z przejściem przez tory, jak i przez ulicę. Niestety się rozmnożyły i w tej chwili szwenda się ich więcej w poszukiwaniu jedzenia. Szczeniaki to 3-5 suczek - widuję je w różnej liczbie, bo mają już ze dwa miesiące i czasami odłączają się od matki.
Dobrze by było, gdyby ktoś mógł pozabierać te szczeniaki przed zimą, bo zdziczeją, umarzną, będą się plątały głodne po okolicy, albo marnie skończą - dzisiaj jednego malucha trzeba było ratować bo utknął pod ogrodzeniem i przeraźliwie piszczał. Strach pomyśleć, co by było, jakby nikogo nie było w okolicy, a na Przemysłowej-Bocznej wszędzie pełno drutów, dołów, ogrodzeń i żelastwa.
Suczki będą duże sądząc po rodzicach.

Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2012r. 12:35  
Czy weterynarze w STW dalej sterylizują psy na koszt miasta?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2012r. 16:20  
z tego co mi wiadomo to tylko bezdomne zwierzeta sa kastrowane sterylizowane na koszt miasta... nie kazdy wie ze takie blakajace sie zwierze trzeba ,nalezy zglosic do urzedu miasta...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sty 2013r. 15:14  
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=158123
to nie jest przypadkiem ten rudy mieszaniec??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sty 2013r. 15:15  
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=158123

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zwierzaki »