~~spawacz | |
|
|
dzony ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kto śmie sie podemnie podszywac
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
~~spawacz | |
|
|
ty spawacz91 a ty gdzie pracujesz Bo moze rzucil byś jakimś hasłem ???
|
|
|
~~qba | |
|
|
Może nie okolice Stalowej, w Rudnej Małej jest firma DREMEX, wyroby stalowe dla górnictwa, spawanie szyn (odkuwki spawane do dwuteownika oraz spawanie kołnierzy do rur. Do spawania są też kołnierze oraz śruby rzymskie. Tyle ze chwilowo jest wegetacja- stare umowy się skończyły a nowe dopiero będą podpisane. Ale tak na początku marca powinno ruszyć wszystko.
|
|
|
|
|
|
spawacz ja nigdzie nie pracuje. Ja sie jeszcze ucze
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
~~spawacz | |
|
|
no a ja wlasnie szukam pracy w zawodzie spawacza i ciezko jest A wszyscy mi polecali ze spawacz to dobry zawod
|
|
|
|
|
|
Jak już to ktoś wcześniej powiedział, rusz dupę sprzed monitora i wybierz się na miasto, w necie możesz co najwyżej znaleźć pracę jako moderator for internetowych i to za darmo
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
~~acti | |
|
|
jakiś zastój w temacie ??? nie macie co poradzić???
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
???
|
|
|
~~double FF;-) | |
|
|
CYTAT no a ja wlasnie szukam pracy w zawodzie spawacza i ciezko jest A wszyscy mi polecali ze spawacz to dobry zawod może tu..szukaj...wiem,ze kiedyś potrzebowali http://www.zumi.(...)rma.html |
|
|
~~double FF;-) | |
|
|
CYTAT no a ja wlasnie szukam pracy w zawodzie spawacza i ciezko jest A wszyscy mi polecali ze spawacz to dobry zawod są oferty jakieś ....trzeba szukać....połazić po mieście,pełno firm związanych z tym zawodem...... http://praca(...)odN2Oi1A ZAKŁAD MATERIAŁÓW SCIERNYCH ARMES NISKO 841-45-33 szukali w grudniu,ale.... (spawacz ręczny łukiem elektr.) |
|
|
~~gas | |
|
|
juz widze jak cie zatrudniaj.sami ledwio zipia wiec nie masz szans na zatrudnienie.
|
|
|
~~spawacz | |
|
|
bylem, pytalem i nie maja wolnych miejsc pracy dla spawaczy !
|
|
|
~~gas | |
|
|
Mowiłem Oni sie tylko reklamuja od dłuższego czasu ale nie zatrudniają ludzi
|
|
|
~~spawacz | |
|
|
po co sie reklamuja jak stoja w miejscu?
|
|
|
~~spawacz | |
|
|
co wiecie na temat ZAKŁADu MATERIAŁÓW SCIERNYCH ARMES NISKO
???? |
|
|
~~cool | |
|
|
Jest tam taki pajac po lubelskim marketingu i myśli ze zna się na interesach.Siksy rządzą nim - kto pracuje wie o czym mówię
|
|
|
~~acti | |
|
|
w armesie?
|
|
|
~~ja1 | |
|
|
MISTA ma nowe zamówienia !
|
|
|
~~ja1 | |
|
|
gdzie ta Mista??? co tam dają??
|
|
|
~~sfewa | |
|
|
Armes jest na warchołach powinni tam strzelac do bażanów.Właściciel chodzi po kolopach i sprawdza czy robale nie pala fajek
|
|
|