NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
praca holandia -anglia-hiszpania, poszukuje pracy
ff
Wysłany: 15 Lis 2012r. 02:19  
Witam zwracam sie z uprzejmą prośba jeżeli ktoś z państwa ma jakieś kontakty z biurami przez które warto wyjechać do holandi ,czy angli bardzo prosze o pomoc intersuje mnie praca dorywcza jak i stała pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Lis 2012r. 02:19  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Lis 2012r. 08:16  

Moj kolega pracuje w anglii. Robote zalatwili mu w wojewodzkim urzedzie pracy w rzeszowie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 15 Lis 2012r. 09:14  
CYTAT
Witam zwracam sie z uprzejmą prośba jeżeli ktoś z państwa ma jakieś kontakty z biurami przez które warto wyjechać do holandi ,czy angli bardzo prosze o pomoc intersuje mnie praca dorywcza jak i stała pozdrawiam

Witaj
Kontaktów można mieć mnóstwo, ale czy sie nie oszukają ? Z tym różnie bywa. Okolo 85 % Uitzenbureau czyli Pośredników Pracy w Holandii jest nierzetelnych bądź nie wypłacalnych. I nieważne czy to polskie, tureckie czy holenderskie. Warto wejść na portal niedziela nl i na forum poczytać o biurach. Ja mogę dobre słowa powiedzieć o firmach Start People oraz Randstad. Wypłacalni, terminowi, porządne umowy. Pzdr

Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »