|
|
|
Czy DK 765 miedzy Staszowem a Chmielnikiem jest juz przejezdna ? Przebudowa odcinka trwa w nieskonczonosc i jest caly czas przekladana. Czy ktos jechal juz i da sie normalnie przejechac ? (nie chodzi mi o dopuszczonu ruch lokalny bo podobno misiaki łapią..). Nie znalazlem jakiejs aktualnej informacji 100% pewnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jest DW735, a nie DK735. Gwoli ścisłości .
|
|
|
|
|
Drogi krajowe maja numery 1 i 2 cyfrowe.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Mimo stojącego tam zakazu przejeżdżałem tamtą drogą w ciągu ostatniego roku kilkukrotnie i nikt mnie nie zatrzymał, bo droga ogólnie jest przejezdna. Wielu kierowców mimo stojącego zakazu i tak tamtędy jeździ.
Jak widziałem przy przejeżdżaniu jak robią tą drogę, gdzie raptem robi kilka koparek i parę osób to przebudowa może trwać jeszcze ruski rok. Nie patrz na znak i jedź, jak coś to jedziesz do rodziny;), bo mieszkańców zakaz nie dotyczy. Ale do niczego nie namawiam. |
|
|
|
|
CYTAT Mimo stojącego tam zakazu przejeżdżałem tamtą drogą w ciągu ostatniego roku kilkukrotnie i nikt mnie nie zatrzymał, bo droga ogólnie jest przejezdna. Wielu kierowców mimo stojącego zakazu i tak tamtędy jeździ. Jak widziałem przy przejeżdżaniu jak robią tą drogę, gdzie raptem robi kilka koparek i parę osób to przebudowa może trwać jeszcze ruski rok. Nie patrz na znak i jedź, jak coś to jedziesz do rodziny;), bo mieszkańców zakaz nie dotyczy. Ale do niczego nie namawiam. Heh, niby proste ale mój znajomy kilka tyg. temu dostał tam 200 PLN i kilka punktów |
|
|
|
|
CYTAT Drogi krajowe maja numery 1 i 2 cyfrowe. fakt, ale nie ma to znaczenia bo poje pyatnia dot. przejezdnosci a nie literowki |
|