|
|
|
Witam
chciałabym przestrzec wszystkich którzy w niedalekim czasie założyli lub maja zamiar założyć firmę przed pewną spółka podpisującą się ,,Krajowy Rejestr Pracowników i Pracodawców Sp.z o.o. z siedziba w Warszawie przy ulicy Złotej 59 Spółka ta wysyła pismo z blankiecikiem do wpłaty kwoty-jak to nazywają-wymagającej przy rejestrowaniu firmy uzasadniając to uchwalą z dnia tego i tego. rejestracja i wpis do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej jest bezpłatny! nie należy wnosić za wpis żadnych opłat! taka informacja jest z reszta dołączana do każdej wiadomości mailowej przy potwierdzeniu wpisu. a tutaj Państwo odpowiednio sformułowanym zdaniem żądają od nas uiszczenia bezpodstawnej opłaty... ostatnio bardzo głośno było o tym w ,Uwadze" - http://uwaga(...)taz.html gdzie dodatkowo w cala ta sprawę wplatana została Pani Marta-przeczytajcie w reportażu. dodam tylko tyle ze i ja dostałam dziś takie oto pismo próbowałam dodzwonić się na podana drobnym druczkiem infolinie ale po kilku próbach zrezygnowałam ,gdyż widać ze nr podany jest tylko dla ,zasady" i nikt go nie odbiera. uważajcie za ta pseudo-firmę i ich pseudo-urzędowe pisma! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam!
Problem ten byl poruszany w zeszlym tygodniu w mediach,chyba w ,,Uwadze",WIEC DARUJ SOBIE DZWONIENIE I PŁACENIE! |
|
|
|
|
dlatego podalam link do ,,uwagi" a płacić nie zamierzam i innym tez tak radze
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT kierkarta Witam! Problem ten byl poruszany w zeszlym tygodniu w mediach,chyba w ,,Uwadze",WIEC DARUJ SOBIE DZWONIENIE I PŁACENIE! kierkarta, nie tylko nagłowki się czyta |
|