|
|
|
Witam, tak jak w temacie. Potrzebuje sezamu. Byłem w Tesco, Frac-u...nie mają sezamu. Czy ktoś z Was wie gdzie go dostane ?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem, ja go nieraz widziałem w różnych super czy hipermarketach ale sprawdź jeszcze w Aldiku na stoisku z bakaliami/nasionami i/lub w Kauflandzie między orzechami, makiem i innymi słonecznikami
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
W Kauflandzie, w sklepach zielarskich i w sklepie ze zdrową żywnością na hali.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT W Kauflandzie, w sklepach zielarskich i w sklepie ze zdrową żywnością na hali. Truskawka, gdzie się mieści dokładnie ten sklep ze zdrową żywnością ? Zielarski to tylko na "białych" wiem ,że jest. |
|
|
|
|
Sklep "EKO żarełko" jest w budynku hali targowej, pawilonik numer 39,40. A sklepy zielarskie, oprócz tego na białych domach, są jeszcze:
- na Poniatowskiego, tam gdzie są pawilony handlowe jak się jedzie w stronę mostu na Sanie (te po lewej stronie) - sklepik jest w budyneczku przyklejonym do pawilonów, zaraz koło Matthiasa; kiedyś tam był sklep z kosmetykami, - w pawilonach handlowych na Siedlanowskiego - tam gdzie restauracja Lasowianka, tylko wejście z drugiej strony budynku, obok apteki, - na Orzeszkowej - w tych pawilonach gdzie jest Stella, na wprost Jubilatu. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
W Nisku jest taka firma która się nazywa KOBO, tam na pewno kupisz sezam tylko w ilościach hurtowych - na kilogramy/worki.
|
|
|
|
|
Sezam był (nie wiem czy jest nadal) w Stokrotce, sklepach Społem, na hali w sklepie Eko Żarełko i chyba we Fracu, ale w tym dużym w Centrum.
|
|
|
|
|
Na pewno jest w Tesco na Przemysłowej, byłam tam dzisiaj i mają sezam nawet z dwóch różnych firm - do wyboru
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|