|
|
|
Cześć,
gdzie w Stalowej Woli, w okolicach mogę wynająć "Świętego Mikołaja" dla dzieci do domu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj, jak jetseś zainteresowana to ja trudnię sie w tej branży od 2 lat mój numer tel. 609 706 050 lub napisz na wiadomość prywatną pozdarwiam
|
|
|
|
|
Józef a ile bierzesz?? Bo w sumie profi strój leży to pytam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dla zainteresowanych mam osobę która chodzi już ok 7lat i wygląda jak prawdziwy pm dla zainteresowanych
(*_*) |
|
|
|
|
Ja biorę za spotkanie w prywatnym mieszkaniu w Stalowej Woli, Nisku 70 zł a poza 100 zł. Trudnie się w tej dziedzinie od dwóch lat, nikt nogdy nie żałował współpracy ze mną, dzieci są zadowolone ze spotkania ze świętym mikołajem, a rodzice proponują współpracę na następny okres świątyeczny. Ponadto prowadzę spotkania prywatne w domach, ale także dla grup zorganizowanych np. w pzredszkolach. nr 609 796 050
|
|
|
|
|
Z tego co wiem to mikołaj ma być zarówno w Fikolandzie jak i w Wesołej Akademii - ja chyba ze swoimi wybiore sie tam przynajmniej dziecko pobawi sie i prezent dostanie a cena o wiele mniejsza niz wynajecie do domu
|
|
|
|
|
Witam, orientuje się może ktoś czy w którymś ze stalowowolskich kościołów organizowane jest spotkanie dzieci z Mikołajem. Słyszałam że kiedyś było to praktykowane w Kanie gdzie najpierw rodzić dostarczał paczkę a następnie Mikołaj dawał ją dziecku.
|
|
|
|
|
Witam mój mikołaj inkasuje 40 zł od mieszkania
CYTAT Witam a ile wogule taka usługa kosztuje? jestem ze St.Woli
(*_*) |
|
|
|
|
witam,prosze o namiary na mikolaja ale takiego z prawdziwego zdarzenia.Czyli fajny stroj,oprawa ,chce wiedziec za co mam zaplacic.dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
tak jak pisalem wyzej , zajmuje sie tym od dwoch lat mam oczywiscie w pelni profesionalny stroj i moge sie przyznac ze nawet bylem mikolajem w kosciele dla barzo duzej gromadki dzieci.Cena to w prywatnym mieszkaniu ,najlepiej dla kazdego by bylo jak bym za darmo przyszedl ale chcailbym powiedziec ze taka usluga w innych miastach kosztuje nawet do 150 zl wiec moja cena naprawde nie jest wysoka.
|
|
|
|
|
Wtam,
postanowiłam popytać również znajomych o namiary na "Świętego" i kilka osósb poleciło mi mikołaja już pojawiającego się na tym forum "jozef" z opinii jakie usłyszałam jest w pełni profsjonalny pod względem stroju ale też nastawienia do dzieci, potrafii rozbawić nawet niesmiałe dzici. Do takich opinii ja dotarłam, a zdanie znajomych jednak jest dla mnie ważne i wiarygodne |
|
|
|
|
CYTAT witam,prosze o namiary na mikolaja ale takiego z prawdziwego zdarzenia.Czyli fajny stroj,oprawa ,chce wiedziec za co mam zaplacic.dziekuje i pozdrawiam Santa Claus Arctic Circle 96930 Rovaniemi Finlandia SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jeszce mam wolne terminy na 6 grudnia i 7
|
|
|
|
|
jak "jozef" wygląda Twoja wizyta dlaczego akurat Ciebie mam zaprosić, dzieci 5 i 7 lat?
|
|
|
|
|
Moja wizyta wyglada w ten sposób, ze na samym poczatku po wczesniejszym zamówienu spotykam sie kilka minut pod domem, lub w innym miejscu wygodnym dla rodziców odbieram prezety dla dzieci i wchodze do owego domu. Po wejsciu witam sie z wszystkimi mieszkancami a w szczegolnosci z dziecmi, opowiadam z kad przyjechalem z kad mam prezety odpowiadam na pytania dzieci czasami nawet bardzo trudne, ale takze pytam dzieci czy byly grzeczne czy sluchaly rodzicow w tym roku, biore je na kolana. jezeli dzieci potrafia to chetnie slucham jakis wierszykow ,piosenek.... Jezeli Cie nie przekonalem to czekam na zamówienie jeszcze mam wolne terminy.... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
no dobrze a jak długo trwa Twoja wizyta czy będzie możliwość podania Ci prezentów kilka godzin wcześniej
|
|
|
|
|
tak jasne jak cos to mowie dzwon
|
|
|
|
|
mnie"Jozef" nie przekonal.niestety.ani tu strasznie sie rekalmujac ani przez telefon.Ktos moze podeslac namiary na jakiegos Mikolaja?
|
|
|
|
|
mnie tez w zadnym stopniu nie przekonał..
|
|
|
|
|
combo ty sie mozesz usmiechnąć na mikołaja po znajomosci na fejsie do synka
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Witam, orientuje się może ktoś czy w którymś ze stalowowolskich kościołów organizowane jest spotkanie dzieci z Mikołajem. Słyszałam że kiedyś było to praktykowane w Kanie gdzie najpierw rodzić dostarczał paczkę a następnie Mikołaj dawał ją dziecku. W kościele MBKP tzw "dużym" ksiądz zapraszał na spotkanie z Mikołajem 6 grudnia chyba na 16 ale pewna nie jestem, zadzwoń ;) http://www.bazyl(...)akt.html Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
CYTAT Cześć, gdzie w Stalowej Woli, w okolicach mogę wynająć "Świętego Mikołaja" dla dzieci do domu? I jak im po kilku latach "odkręcić" że go nie ma |
|
|
|
|
Niby czym was nie przekonałem??? No musze przyznac ze przez komin nie wchodze to moze na tym Was zawiodlem, saniami tez nie przyjezdzam.... Jesli chodzi o cene naprawde nie jest wysoka.
Kazdy kto do mnie dzwoni to zamawia wizyte wiec co niktorzy sieja propagande piszac ze ich nie przekonalem , promujac innego niedoswiadczonego przebieranca.Ktos kto nie widzial to nie ma prawa mowic ze go nie przkonałem..... najbardziej cieszy mnie to ze dzieci sa zadowolone i szcesliwe a to jest najwazniejsze |
|
|
|
|
Witam . Wprawdzie nie jestem święty ale od lat pomagam w roznoszeniu prezentów . Profesjonalny strój, wieloletnie doświadczenie i duża doza humoru sprawią że ten wieczór będzie niepowtarzalny.
Zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną lub kontakt telefoniczny : 693 638 096 |
|
|
|
|
"niedoswiadczonego przebieranca"
Ty Józio też jesteś w końcu przebierańcem |
|