NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
Wynajecie Świętego Mikołaja, Święty Mikołaj
ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 19:22  
Cześć,

gdzie w Stalowej Woli, w okolicach mogę wynająć "Świętego Mikołaja" dla dzieci do domu?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 19:22  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 19:25  
Witaj, jak jetseś zainteresowana to ja trudnię sie w tej branży od 2 lat mój numer tel. 609 706 050 lub napisz na wiadomość prywatną pozdarwiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 19:53  
Józef a ile bierzesz?? Bo w sumie profi strój leży to pytam

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 20:02  
dla zainteresowanych mam osobę która chodzi już ok 7lat i wygląda jak prawdziwy pm dla zainteresowanych

(*_*)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lis 2012r. 21:08  
Ja biorę za spotkanie w prywatnym mieszkaniu w Stalowej Woli, Nisku 70 zł a poza 100 zł. Trudnie się w tej dziedzinie od dwóch lat, nikt nogdy nie żałował współpracy ze mną, dzieci są zadowolone ze spotkania ze świętym mikołajem, a rodzice proponują współpracę na następny okres świątyeczny. Ponadto prowadzę spotkania prywatne w domach, ale także dla grup zorganizowanych np. w pzredszkolach. nr 609 796 050

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 09:22  
Z tego co wiem to mikołaj ma być zarówno w Fikolandzie jak i w Wesołej Akademii - ja chyba ze swoimi wybiore sie tam umiech przynajmniej dziecko pobawi sie i prezent dostanie a cena o wiele mniejsza niz wynajecie do domu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 09:44  
Witam, orientuje się może ktoś czy w którymś ze stalowowolskich kościołów organizowane jest spotkanie dzieci z Mikołajem. Słyszałam że kiedyś było to praktykowane w Kanie gdzie najpierw rodzić dostarczał paczkę a następnie Mikołaj dawał ją dziecku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 10:50  
Witam mój mikołaj inkasuje 40 zł od mieszkania

CYTAT
Witam a ile wogule taka usługa kosztuje? jestem ze St.Woli

(*_*)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 11:57  
witam,prosze o namiary na mikolaja ale takiego z prawdziwego zdarzenia.Czyli fajny stroj,oprawa ,chce wiedziec za co mam zaplacic.dziekuje i pozdrawiam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 13:04  
tak jak pisalem wyzej , zajmuje sie tym od dwoch lat mam oczywiscie w pelni profesionalny stroj i moge sie przyznac ze nawet bylem mikolajem w kosciele dla barzo duzej gromadki dzieci.Cena to w prywatnym mieszkaniu ,najlepiej dla kazdego by bylo jak bym za darmo przyszedl ale chcailbym powiedziec ze taka usluga w innych miastach kosztuje nawet do 150 zl wiec moja cena naprawde nie jest wysoka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 13:17  
Wtam,

postanowiłam popytać również znajomych o namiary na "Świętego" i kilka osósb poleciło mi mikołaja już pojawiającego się na tym forum "jozef" z opinii jakie usłyszałam jest w pełni profsjonalny pod względem stroju ale też nastawienia do dzieci, potrafii rozbawić nawet niesmiałe dzici. Do takich opinii ja dotarłam, a zdanie znajomych jednak jest dla mnie ważne i wiarygodne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lis 2012r. 22:30  
CYTAT
witam,prosze o namiary na mikolaja ale takiego z prawdziwego zdarzenia.Czyli fajny stroj,oprawa ,chce wiedziec za co mam zaplacic.dziekuje i pozdrawiam umiech

Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finlandia potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Gru 2012r. 18:21  
jeszce mam wolne terminy na 6 grudnia i 7

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 18:15  
jak "jozef" wygląda Twoja wizyta dlaczego akurat Ciebie mam zaprosić, dzieci 5 i 7 lat?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 18:27  
Moja wizyta wyglada w ten sposób, ze na samym poczatku po wczesniejszym zamówienu spotykam sie kilka minut pod domem, lub w innym miejscu wygodnym dla rodziców odbieram prezety dla dzieci i wchodze do owego domu. Po wejsciu witam sie z wszystkimi mieszkancami a w szczegolnosci z dziecmi, opowiadam z kad przyjechalem z kad mam prezety odpowiadam na pytania dzieci czasami nawet bardzo trudne, ale takze pytam dzieci czy byly grzeczne czy sluchaly rodzicow w tym roku, biore je na kolana. jezeli dzieci potrafia to chetnie slucham jakis wierszykow ,piosenek.... Jezeli Cie nie przekonalem to czekam na zamówienie jeszcze mam wolne terminy.... Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 18:31  
no dobrze a jak długo trwa Twoja wizyta czy będzie możliwość podania Ci prezentów kilka godzin wcześniej

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 21:07  
tak jasne jak cos to mowie dzwon

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2012r. 22:32  
mnie"Jozef" nie przekonal.niestety.ani tu strasznie sie rekalmujac ani przez telefon.Ktos moze podeslac namiary na jakiegos Mikolaja?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 08:40  
mnie tez w zadnym stopniu nie przekonał..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 13:52  
combo ty sie mozesz usmiechnąć na mikołaja po znajomosci na fejsie do synka

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 18:09  
CYTAT
Witam, orientuje się może ktoś czy w którymś ze stalowowolskich kościołów organizowane jest spotkanie dzieci z Mikołajem. Słyszałam że kiedyś było to praktykowane w Kanie gdzie najpierw rodzić dostarczał paczkę a następnie Mikołaj dawał ją dziecku.

W kościele MBKP tzw "dużym" ksiądz zapraszał na spotkanie z Mikołajem 6 grudnia chyba na 16 ale pewna nie jestem, zadzwoń ;) http://www.bazyl(...)akt.html

Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 18:31  
CYTAT
Cześć,

gdzie w Stalowej Woli, w okolicach mogę wynająć "Świętego Mikołaja" dla dzieci do domu?

I jak im po kilku latach "odkręcić" że go nie maplacze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 19:54  
Niby czym was nie przekonałem??? No musze przyznac ze przez komin nie wchodze to moze na tym Was zawiodlem, saniami tez nie przyjezdzam.... Jesli chodzi o cene naprawde nie jest wysoka.
Kazdy kto do mnie dzwoni to zamawia wizyte wiec co niktorzy sieja propagande piszac ze ich nie przekonalem , promujac innego niedoswiadczonego przebieranca.Ktos kto nie widzial to nie ma prawa mowic ze go nie przkonałem..... najbardziej cieszy mnie to ze dzieci sa zadowolone i szcesliwe a to jest najwazniejsze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 20:13  
Witam . Wprawdzie nie jestem święty ale od lat pomagam w roznoszeniu prezentów . Profesjonalny strój, wieloletnie doświadczenie i duża doza humoru sprawią że ten wieczór będzie niepowtarzalny.

Zainteresowanych proszę o wiadomość prywatną lub kontakt telefoniczny : 693 638 096

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2012r. 20:26  
"niedoswiadczonego przebieranca"

Ty Józio też jesteś w końcu przebierańcemumiech

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »