|
|
|
Witam bardzo prosze o info na temat gdzie szukać zatrudnienia w jakich firmach ze Stalowej Woli bądz okolic jako kierowca kat C
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
załóż jeszcze ze trzy razy temat bo nie widać go
to zależy czy masz kurs na przewóz rzeczy bo bez tego raczej trudno będzie Ci znaleźć. Moderowano przez: Kamil Jest funkcja edytuj/zmień
|
|
|
|
|
CYTAT to zależy czy masz kurs na przewóz rzeczy bo bez tego raczej trudno będzie Ci znaleźć. tak posiadam kartę kierowcy oraz kurs na przewóz rzeczy
|
|
|
|
|
naprzeciwko burger baru poszukiwali kierowcy do rozwożenia "czarnego złota" więc możesz tam zapytać, fakt że to było już kilka dni temu ale zapytać warto.
|
|
|
|
|
CYTAT naprzeciwko burger baru poszukiwali kierowcy do rozwożenia \"czarnego złota\" więc możesz tam zapytać, fakt że to było już kilka dni temu ale zapytać warto. nie znasz nazwy firmy???
|
|
|
|
|
pozatym pospaceruj po ulicy i przemysłowej i pytaj w hurtowniach budowlanych tam najprędzej coś znajdziesz, ja tam szukałem swojego czasu i znalazłem w hurtowni pierwszej za mrówką, może się uda i w nisku na ulicy kolejowej zaraz za przejazdem jest firma transportowa, tam też gość szukał kierowcy z kursem na przewóz rzeczy.
|
|
|
|
|
a w którym miejscu dokładnie bądż nazwa firmy z niska na ul kolejowej masz jakieś infotej firmy transportowej?
|
|
|
|
|
w nisku na ul.reymonta. Skład GSu
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Ja się podczepię do tematu, znacie jakieś firmy w Stw lub okolicy, które mają busy i śmigają po PL lub UE.
Nie interesuje mnie praca w przewozach paczek od osób prywatnych . Żadna kurierka . |
|
|
|
|
Jest kilka firm, ktore jezdza busami pod spedycja na terenie UE. Sam mam taka dzialalnosc. Co Cie konkretnie interesuje?
|
|
|
|
|
to może potrzebujesz kierowcy?? jak tak to mogę kogoś polecić kto już jeździł do Anglii i ma wprawę.
|
|
|
|
|
Chciał bym spróbować coś innego.
Bo aktualnie śmigam ciężarówka po Polsce ale od zawsze rajcowała mnie praca na busach. Po prostu interesuje mnie coś takiego że ładuje się gdzieś w Pl i jadę za granice tam zrzutka i kolejny załadunek i dalej gdzieś tam po UE ganiać itp . A jakoś nie widziałem w Stalowej i okolicy takich firm co mają busy . |
|
|
|
|
Kierowcy bede potrzebowal, ale dopiero wiosna. Aktualnie sam jezdze (w tej chwili jestem we Francji), ale jesli jestes zaiteresowany mozemy porozmawiac
|
|
|
|
|
wysłałem Ci wiadomość na PW
|
|
|
|
|
Jest praca na busy w stw ale facet potrzebuje konkretnych ludzi a nie takich co nie znają języka albo boli go brzuszek i nie może sobie sam poradzić i trzeba go z zagranicy ściągać albo taki co sam nie potrafi ładunku sobie załatwić (a ma namiary do spedytora)a potem każe się ściągnąć do kraju bo nie ma cierpliwości czekać a facet jak wysyła busa to minimum miesiąc do półtora
|
|
|
|
|
jak się ma namiar to od tego jest nawigacja za granicą a w Polsce to cb radio wystarczy
|
|
|
|
|
Nawigacja nie zawsze pomoze. czasem jedziesz do miejsca, ktorego nie ma na nawigacji. Trzeba sie tez pytac miejscowych o droge. A robota jest dla tych, ktorzy lubia jezdzic i byc poza domem.
|
|
|
|
|
Marian sprawdź priva.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Rbg poszła wiadomość .
|
|
|
|
|
CYTAT Jest praca na busy w stw ale facet potrzebuje konkretnych ludzi a nie takich co nie znają języka albo boli go brzuszek i nie może sobie sam poradzić i trzeba go z zagranicy ściągać albo taki co sam nie potrafi ładunku sobie załatwić (a ma namiary do spedytora)a potem każe się ściągnąć do kraju bo nie ma cierpliwości czekać a facet jak wysyła busa to minimum miesiąc do półtora Do MARIANA witaj masz jakieś namiary na tą firmę?
|
|