NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »
Chemia z Niemiec w Stalowej Woli, Czyli gdzie kupić niemiecki proszek do prania...
ff
Wysłany: 26 Lis 2012r. 21:41  
Jak w temacie. Gdzie można nabyć w Stalowym Mieście chemię z Niemiec (oryginalną)?

Kiedyś, z tego co pamiętam, był stargan za Halą z tego typu rzeczami, ale ostatnio nie widziałam zagranicznych wyrobów. Wiem, że można zamówić na Allegro duzo rzeczy, ale pomyślałam, że może znajdzie się coś na miejscu. Zależy mi głównie na płynach do płukania i żelach/proszkach do prania.

Gdyby ktoś coświedział, to bedę wdzięczna za podzielenie się informacją.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lis 2012r. 21:41  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2012r. 22:25  
jesli bywasz czasem w okolicach Ulanowa to tam cos jest,ale nazwy nie podam bo zaraz bedzie ze własciciel i ze reklamuje sie tutaj

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lis 2012r. 23:49  
Nigdzie nie napisałam, że polskie to szajs. To po pierwsze.

Po drugie, pytałam o chemię, a nie o samochody, AGD, kiełbasę i wódę. Tak się składa, że różnica w jakości chemii w Polsce i za granicą jest spora. Jeśli miałam okazję, to wysyłałam tego typu rzeczy z USA (taniej, jakość/wydajność o niebo lepsza niż "nasza", a tkaniny rzeczywiście były doprane, długo pachniały, nie niszczyły się, a kolory nie blakły). Nie mówię już o odplamiaczach, które usuwały nawet ekstremalne plamy. Bartomix, podejrzewam, że Cię to specjalnie nie interesuje, bo z tego co widze, to piszesz byle pisać, ale ja widzę OGROMNĄ różnicę. Zacznij prać, porównaj i wtedy będziesz mógł się merytorycznie wypowiedzieć.

Po trzecie to nie jest wątek dyskusyjny o wyższości jednych produktów nad drugimi - kłania się czytanie ze zrozumieniem :cwaniak: Nie pytałam o opinię, tylko lokalizację - nie zamierzam prowadzić wolny polsko-polskiej o proszek do prania, nie bądźmy dziećmi.

Po czwarte - uprzejmie proszę o wypowiedzi osoby posiadające jakiekolwiek info na temat miejsca, w którym takową chemię mogłabym nabyć. Trollom dziękuję i życze sukcesów w innych wątkach! umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 07:38  
Z tego co się orientuję w sobote można kupić na rynku. Samochód z niemiecką chemmia stoi w bocznej uliczce za A&J, na przeciw osób sprzedających kurtki skórzane, sprzedawane były również kiedyś pod wiaduktem , tez w soboty, ale ostatnio nie widziałam....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 07:52  
Lavenders namiary wysłałam na pw ok

Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 09:05  
Chemię z reichu kupisz w nisku.
Koleś który się tym zajmuje działa na wylocie z niska na rzeszów
firma Wolmar
ul. Rzeszowska 50A
tel 15 841 3891
gg 1072984

proszki płyny i inny szajs powinien mieć, tak przynajmniej pisze na ulotce.

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 09:06  
tamlin13 podeślij i mi na priv namiary.
Ja ostatnio na allegro kupywałem i to nie proszek z górnej półki i baba bardziej zadowolona niż z naszych polskichok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 09:09  
W sobotę na targu tam jak się idzie do biedronki tej koło stacji Statoil pan oferuje chemię.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 10:01  
z tego co sie orientuje to polscy handlarze niemiecka chemia kupuja ja na promocjach w niemczech, inaczej sie nie oplaca bo jest drogo, swego czasu te plyny pachnialy bardzo intensywnie i dlugo, do tej pory rzeczy dawno nie noszone jak wyciagam z szafy nadala pachna jak swiezo po praniu, teraz te plyny to chyba rozcienczaja bo juz nie pachna jak kiedys, posciel pachniala kiedys conajmniej tydzien teraz na drugi dzien nie czuc juz zapachu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lis 2012r. 11:52  
Bardzo Wam dziękuję!

umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2017r. 00:07  
Jak w temacie. Gdzie w naszym mieście można kupić oryginalny proszek do prania z Niemiec. Proszę o informację.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2017r. 00:29  
W ciucholandzie kolo toyoty

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lut 2017r. 10:37  
Dzisiaj otworzyli sklep z chemią z Niemiec na hali targowej koło sklepu mięsnego Matthias.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »