|
|
|
Witam, szukam biur pośrednictwa pracy za granicą, które działają na terenie podkarpacia, najlepiej jak najbliżej Stalowe Woli. Potrzebuję pracy na wakacje 2013(lipeic-wrzesień) na popularnych zbiorach/budowlance z naciskiem na to drugie, lub inna praca. Jeśli znacie jakieś biura prosę o info. JEżeli znacie osoby które załatwiają pracę za granicą, również proszę o informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powiem tak koleżanka wyjechała przez hands to work i naprawdę sobie chwali Mieszkanie w porządku i wypłaty na czas Warunek to znajomość ang podstawy
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Powiem tak koleżanka wyjechała przez hands to work i naprawdę sobie chwali Mieszkanie w porządku i wypłaty na czas Warunek to znajomość ang podstawy Bron Cie panie przed Hands 2 Work. Jest to firma zarejestrowana w Polsce zatrudniająca ludzi za granicą na POLSKICH warunkach. Więcej o hand to work tutaj > http://www.niedz(...)?t=21476 Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Juz kiedys pisalem. Kolega pojechal do pracy w anglii. Robote zalatwili mu w wojewodzkim urzedzie pracy w rzeszowie. Mozesz tam popytac. |
|
|
|
|
A gdzie jest jakieś biuro Hands to work?
|
|
|
|
|
Poloniusz - ogłoszenia dla Polaków za granicą Praca, mieszkanie --- http://www.poloniusz.pl/
|
|
|
|
|
JEszcze raz zapytam czy jest gdzieś Biuro Hands to work?
@Tommi Kolega znał dobrze język obcy? Bo znalazłem na stronie WUP w rzeszowie ogłoszenie o nabór do pracy na wakacje w Niemczech, ale wymagają dobrej znjomości niemieckiego a ja dopiero się uczę. Nie wiesz czy w Rzeszowie załatwiają roboty dla osób z komunikatywnym jezykiem, bez żadnych certyfikatów? A twój kolega pojechał na wakacje czy na dłużej. |
|
|
|
|
Moj kumpel pojechal na dluzej a co do jezyka to nie wiem w jakim stopniu znal ang bo raczej cale zycie sie uczyl rosyjskiego. Najlepiej bedzie jak bys sie do WUP udal albo przynajmniej przedzwonil i u nich o wszystko sie dopytal. |
|
|
|
|
Jak zostaniesz dluzej to uwolnij się od agencji pracy.
Będziesz wiedział już co i jak i pewnie z językiem będzie lepiej. |
|
|
|
|
Pilnie poszukiwane osoby gotowe podjąć się pracy sezonowej w rolnictwie,bez znajomości języka(Niemcy,Belgia,Holandia)
inf na prv |
|
|
|
|
Mój brat pracuje w Belgii jako hydraulik, wyjechał z pomocą firmy budowlanej Ensila, wiem, że nadal szukają chętnych do pracy, także jak znacie się na budowlance, to można się do nich zgłosić. Firma opłaca mieszkanie, zarobki są dość wysokie.
|
|
|
|
|
Komu zależy na znalezieniu pracy za granicą -to ją znajdzie.
Jest masa biur ,które pośredniczą w znalezieniu pracy,mieszkania nawet bez znajomości języka obcego. Dla chcącego nic trudnego- ważne by posiadać jakieś umiejętności-zawód lub chociaż kursy. |
|
|
|
|
Witam! Pracyję w Niemczych na fabrycę pakuję wędliny I inne mięsny produkty, pracuję w trzy zmiany, płacą mi tam 1200 euro w miesiąć, nie płace za mieszkania wyżywania w pracę dają obiad.
Praca nie jest lekka, ale można wytrymać, języka znaćnie potrzebnie ale język to jest plusem można zarabiać więcej pieniędzy . |
|
|
|
|
wysylam wiadomosc na p.w.
|
|
|
|
|
Można poszukać pracy na polskich portalach ogłoszeniowych za granicą . Przynajmniej na początku może to byc jakieś uławienie
|
|