~~susza | |
|
|
To się już stało nudne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~emeryta | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT idź się utop więśniaku Pławiak sam jesteś więśniak - Pławo to wieś dechami zabita, miasto Stalowa to ZATORZE POPATRZ NA TO SWOJE SMUTNE SZARe ZATORZE na którym sami emeryci i na osiedle Pławo i dopiero później się odzywaj pedale |
|
|
~~Pławiak | |
|
|
CYTAT CYTAT idź się utop więśniaku Pławiak sam jesteś więśniak - Pławo to wieś dechami zabita, miasto Stalowa to ZATORZE PŁAWO to najpiękniejsza dzielnia Stalowej |
|
|
~~stalowiak | |
|
|
czekam na cd. twórczości KROWY, tym razem pod tytułami: "RTA jedzie do Miasta", "TSA jedzie do Miasta" oraz "LKR jedzie do Miasta". Najbardziej interesuje mnie oczywiście ten ostatni
|
|
|
~~kierowca RNI | |
|
|
Opis wyjazdu do stalówki jest super i uśmiałem się jak nigdy.Pozazdrościć pomysłowości kierowcy ze stalówki.
|
|
|
~~zarzecze | |
|
|
ty emeryt, idź lepiej jakieś wino obalić, u was to najlepsza rozrywka
|
|
|
~~heheh | |
|
|
czekamy na opowiesc kierowcow LKR ;-)
|
|
|
~~Upławiak | |
|
|
Ktos z Niska jedzie do Stalowej Wólki gdzie jeszcze niedawno była wioska Upławy(bynajmniej nie ginekologiczne).Jedzie,jedzie arteria Energetykow,tunele,rozjazdy,węzły autostradowe,drogowskaz"Turbia International Airport 2km" zaczynają sie wielkomiejskie korki,setki samochodow stoją w miejscu,to musi byc Stalowa Wólka...
...U celu: Dzieki tej wyprawie co niektorzy zobaczyli z bliska - ronda(sztuk2) - wiadukt(aż1) - zabudowana hala targowa ( bez wozów z końmi,za to w niej McDonalds,H&M,Zara,Benetton i takie tam sklepiki ktore w tak wielkim miescie są na pewno) - reklamy led(prawie jak Las Vegas) - centra handlowe i wielkie galerie na każdym kroku(jedno tesco i 1 biedronka) No i,wjechał do miasta a tu nagle 2 pasmowa ulica,boże co za cudo,pomyslał...I tak przejechał pierwsze,drugie,trzecie skrzyżowanie,mysli sobie to chyba były dopiero przedmiescia...A tu tabliczka Turbia a w tle widac wielki terminal lotniczy,no i metropolia sie skonczyła...I pomyslał sobie,po co ja tyle kanapek brałem na droge jak przejazd przez tą osade zajał mi 5 minut w godzinach szczytu(była 15.10)... |
|
|
~~os.pławo | |
|
|
a w ryj byś nie chciał ?
|
|
|
~~antyRNI | |
|
|
i szpica w zasrane dupsko ?
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
CYTAT i szpica w zasrane dupsko ? szkoda buta brudzić |
|
|
~~stary wyga | |
|
|
Co "os pławo"-dotknęło.Wszyscy mogą pluć w twarz tylko mi nie , bo w dupę nakopię.Ciućmy chodzące, kierowcy za dychę w starych pasatach.Jeszcze ze dwa lata i stalówkę zaorają
|
|
|
~~sposob | |
|
|
SPOSOB NA RNI i LKR
gdy widzicie w lusterku ze na waszym zderzaku siedzi RNI lub LKR zwolnijcie do 40km/h i sie wleczcie tak przez cale miasto!! Tepic buractwo!! |
|
|
~~mii | |
|
|
tepic buractwo z rejestracja rst
|
|
|
~~blabla | |
|
|
CYTAT SPOSOB NA RNI i LKR gdy widzicie w lusterku ze na waszym zderzaku siedzi RNI lub LKR zwolnijcie do 40km/h i sie wleczcie tak przez cale miasto!! Tepic buractwo!! Przez całe miasto,czyli jakies 2km |
|
|
~~gdd | |
|
|
jade do stalowej od strony niska. Jestem już stalowej na tej dwupasmówce. Droga pusta - na całości ze 4 samochody. i jedzie sobie lewym pasem matiz RST ~40km/h.
podjeżdzam pod zderzak - ani myśli się usunąć ... Mrugam długimi ... a gdzie ... ślepe to czy co ? mrugam jeszcze raz ... zero reakcji ... zmieniam na prawy, wyprzedzam - kobieta ! zapatrzona przed siebie ... miałem otrąbić, ale z naprzeciwka policje zobaczyłem ... |
|
|
~~driver | |
|
|
|
|
|
~~prawo pasmowiec | |
|
|
dlatego nie wiem dlaczego sie czepiacie rni czy rst czy jeszcze innych tablic wszedzie tak jest bylo i bedzie
|
|
|
~~aaa | |
|
|
Wczoraj byłem świadkiem dosyc mrożącej krew w żyłach sytuacji. Przy przejściu dla pieszych stały dwie dziewczynki, z jednej strony nic nie jechało z drugiej z daleka jedzie samochód, więc dzieci decydują się na wejście na jezdnię. Są już w połowie jednego pasa jak zauważają i ja też, że samochód który był bardzo daleko zbliża się ze znaczną szybkością. Jedna z dziwczynek staje jak wryta druga szybko przebiega. ( dziewczynki stały na pasie sąsiednim ale cały czas na zebrze ). Co robi kierowca ? Czy się zatrzymuje i przepuszcza drugie dziecko ? Nie ! Jakieś pięcdziesiąt metrów przed przejściem daje w klakson, zwalnia, przjeżdża z włączonym klaksonem przez całą drogę do przjścia i przez samą zebrę bluzgając jeszcze przez szybę. A za przejściem gaz do dechy ile fabryka dała. Rejestracja: RNI.
|
|
|
~~zdziwiony rst | |
|
|
sama napisalas ze staly na pasie sasiednim wiec o co chodzi?
|
|
|
~~aaa | |
|
|
Tak tylko to była droga jednojezdniowa. Z chwilą gdy pieszy postawi nogę na przejściu, kierowca ma obowiązek się zatrzymac i umożiwic pieszym przejscie przez pasy. Nie mówię tu o sytuacji gdy następuje wtargnięcie na pasy zaraz przed maską samochodu. Ale kiedy dwoje dzieci stoi w 1/3 przejścia to należy sie zatrzymac, a nie zachowywac sie jak rasowy burak.
|
|
|
~~adam | |
|
|
CYTAT jade do stalowej od strony niska. Jestem już stalowej na tej dwupasmówce. Droga pusta - na całości ze 4 samochody. i jedzie sobie lewym pasem matiz RST ~40km/h. podjeżdzam pod zderzak - ani myśli się usunąć ... Mrugam długimi ... a gdzie ... ślepe to czy co ? mrugam jeszcze raz ... zero reakcji ... zmieniam na prawy, wyprzedzam - kobieta ! zapatrzona przed siebie ... miałem otrąbić, ale z naprzeciwka policje zobaczyłem ... Nie wiem czy wiesz, że nawet na dwupasmówce na terenie zabudowanym (a taki tu mamy) obowiązuje 50 km/h? Co Ty policji się wystraszyłeś? A takiego dobrego kierowce zgrywasz? Trzeba było obtrąbić a policjanci by Ci to wytłumaczyli jak się jeździ w tym miejscu. |
|
|
~~grr | |
|
|
fakt jest taki nie broniąc kierowców RNI, że prawe pasy na drodze do Niska to koszmar, wyboje, fale, wystające studzienki, dramat
|
|
|
~~RST w miescie | |
|
|
WIEŚ SIĘ BAWI ;)
23-letni mieszkaniec Stalowej Woli został zatrzymany, gdy wyjeżdzał ze stacji paliw na ul. Sandomierskiej w Nisku. Kierowca na siedzeniu między kolanami trzymał piwo. Policjanci wyczuli od zatrzymanego woń alkoholu. Kierowca samochodu Peugeot 205 został poddany badaniu na zawartość alkoholu wydychanym powietrzu. Badanie wykazało u kierowcy niedozwolony prawem poziom alkoholu. |
|
|
~~ale jaja | |
|
|
CYTAT WIEŚ SIĘ BAWI ;) 23-letni mieszkaniec Stalowej Woli został zatrzymany, gdy wyjeżdzał ze stacji paliw na ul. Sandomierskiej w Nisku. Kierowca na siedzeniu między kolanami trzymał piwo. Policjanci wyczuli od zatrzymanego woń alkoholu. Kierowca samochodu Peugeot 205 został poddany badaniu na zawartość alkoholu wydychanym powietrzu. Badanie wykazało u kierowcy niedozwolony prawem poziom alkoholu. hehe |
|
|