|
|
|
RST jedzie na basen... godzina czekania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIe rozsmieszaj mnie NIe wyjechalbys z tamtad? Chyba, ze to kierowca z RNI mial roblem z wyjechaniem
|
|
|
|
|
Byłem bierny w tym temacie ale do czasu...
Wyjezdzam sobie z parkingu... A teraz perspektywa gdy wracałem: Proszę zwrócić uwagę na parking ! a teraz pomyślcie sobie co przezywam codziennie parkując tutaj.. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Na ostatnim zdjęciu ewidentny przykład głupoty i braku umiejętności parkowania ale jak wszyscy widzą ci kierowcy kompletnie po blokowali dwa chodniki!, a gdzie mają poruszać się piesi.To nie tylko rni tutaj występuje w roli głównej ale i reszta kierowców -fachowców i znawców przepisów ruchu drogowego z osławionej stalówki.
NIE WYKSZTAŁCENIE JEST MIARĄ MĄDROŚCI |
|
|
|
|
RNI jedzie do miasta
|
|
|
|
|
patologia
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Ostatnio eRNI przesadził...
Stałem przez tego osobnika (tego samego) najpierw w jedną stronę na światłach, bo przespał całe ZIELONE ŚWIATŁO potem gry wracałem, patrzę Oo to ten sam RNI co wtedy, ciekawe co teraz się wydarzy. No i wykrakałem... Co on tak k.... wolno jedzie.... bach szlaban, on przejechał ja nie bo mnie przyblokował, a gdyby nie ta łajza, dawno bym przejechał ten przejazd kolejowy... zgadnijcie - pociąg towarowy. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
dlaczego w nisku nie ma sygnalizacji świetlnej???
ponieważ wszyscy by liczyli czas w latach świetlnych..hheehhe |
|
|
|
|
nam swiatla nie potrzebne tylko barany z rst bez switel nie wiedza jak sie zachowac
|
|
|
|
|
Wszystkich łowców "Łosi" zapraszam na łowy na parkin Lida i Tesco. Apokalipsa to za mało ...
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
CYTAT Wszystkich łowców \"Łosi\" zapraszam na łowy na parkin Lida i Tesco. Apokalipsa to za mało ... Tablica rejestracyjna nie świadczy o kulturze osobistej człowieka.A co do prakowania przy Tesco powinno się robić zdjęcia i umieszczać w gazecie tym co parkują swoje samochody w miejscu przeznaczonym dla inwalidów.To jest dopiero brak kultury. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT RNI jedzie do miasta Wielkie halo Bardziej przydałyby się numery tego cymbała, który swoim dostawczakiem zablokował trakt pieszo-rowerowy zmuszając tym samym biednego skuterko-ujeżdżacza do popier.... po zielonym |
|
|
|
|
Rozumiem na halę targową ktoś jedzie z Niska z Pysznicy z Rozwadowa ale kurczę dupki się niektórym nie chce ruszyć i podźwigać te 2kg ziemniaków 1 kg marchewki i 2kg truskawek kilometr do domu :/ poza tym są jeszcze rowery :/. Oprócz hali targowej taka sama jest sytuacja przy dużym kościele w niedziele na mszy o 12,16. Nie wierze że ktoś w stalowej może mieć daleko na tyle do kościoła żeby jeździć samochodem :/ stare babcie drałują na piechote a tutaj widzę małżeństwo 40 lat do samochodzika i w drogę 800 metrową :/ i parkują tak na ulicy :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RNI na rowery!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No niestety przykład dobitnie obciążający RNI ale to wybiórcza sprawa.Chcąc wszystkich podejrzewać o takie praktyki trzeba także wszystkich fotografować.Przykładami można by zaśmiecić całą stronę "stalowe miasto".
NIE WYKSZTAŁCENIE JEST MIARĄ MĄDROŚCI |
|
|
|
|
A ja pozdrawiam ładną panią o blond włosach która w zeszły czwartek chciała zabić policjanta - na SWIATŁACH MIEDZY WIADUKTEM A TESCO nie działała sygnalizacja, godzina 15,30 rruch duży a pani wyjechała na zakazie z tesco pięknie w lewo i jedzie. Stoi policjant na środku drogi i pokazuje kto ma jechać kto stać a pani jedzie.
Dojeżdza do niego on pokazuje stop a pani nic z tego sobie nie robiąc jedzie dalej. Koleś odskoczył i stał dobre pół pimnuty nie wiedząc co się stało - a pani pojechała na wiadukt. Jak dla mnie motyw roku - co ciekawe nie pojechali za nią "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jak widać koleś nie widzi żadnego problemu w parkowaniu na przejściu bo robi to permanentnie. no ale czego się spodziewać po RNI ?
|
|
|
|
|
dziś, o drugiej w nocy na Energetyków kolejny RNI pokazał jak się jeżdzi-5 osób w szpitalu. Dlaczego nikt już się nie dziwi jak widzi wypadek i RNI.
|
|
|
|
|
RNI NA ROWERY!!
|
|
|
|
|
CYTAT No niestety przykład dobitnie obciążający RNI ale to wybiórcza sprawa.Chcąc wszystkich podejrzewać o takie praktyki trzeba także wszystkich fotografować.Przykładami można by zaśmiecić całą stronę \"stalowe miasto\". To co za problem?;] pokazujmy wszystkich ;] robcie fotki;] zamieszczajcie ;) zawsze można się pośmiać;] pozdro 37-450! StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Zróbmy konkurs .... Polowanie na RNI (37-406)
|
|
|
|
|
http://www.stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=15107
Tu się można pośmiać .... |
|