|
|
|
CYTAT latwo bylo sprawdzic co to za ISP ;-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam na moje nieszczęście wszystko z DIANY. W tym również TV cyfrową i internet. Jak to wszystko u nich chodzi to pożal sie Boże. Telewizja codziennie się zawiesza, trzeba to co chwila resetować. Systematyczne problemy z telegazetą. Internet chodzi jak chce.
Zresztą w Firmie tej pracują w zasadzie pociotki właścicieli, niczego i nikogo sie nie boją, dają temu wyraz swoim zachowaniem. Gdy monter DIANY montował mi telefon zostawił cały pokój zaśmiecony resztkami ze swoich czyności. Coś nie do pomyślenia. |
|
|
|
|
polecam Covernet na światłowodach coś wspominali o TV od nowego roku także może być ciekawie
|
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mam na moje nieszczęście wszystko z DIANY. W tym również TV cyfrową i internet. Jak to wszystko u nich chodzi to pożal sie Boże. Telewizja codziennie się zawiesza, trzeba to co chwila resetować. Systematyczne problemy z telegazetą. Internet chodzi jak chce. Zresztą w Firmie tej pracują w zasadzie pociotki właścicieli, niczego i nikogo sie nie boją, dają temu wyraz swoim zachowaniem. Gdy monter DIANY montował mi telefon zostawił cały pokój zaśmiecony resztkami ze swoich czyności. Coś nie do pomyślenia. Też mam WSZYSTKO z Diany i jestem zadowolony. Telewizja cyfrowa się nie zawiesza a internet zawsze i bez żadnych przerw śmiga dobrze Telefon też w porządku, z rachunków jestem zadowolony bo są mniejsze niż w TP. Jedyne do czego mogę się przyczepić to dekodery które dają, mogliby postarać się o coś lepszego |
|