|
|
|
Potrzebuję zakupić czysty, nowy taki baniak 20l lub dwa 10l zakręcany może być taki pół przeźroczysty gdzie kupię takie coś w naszym mieście? byłem w mrówce dzisiaj i mają ale takie typowo do paliwa a mi potrzeba taki normalny baniak który też może być na paliwo byle nie czerwony.
Najlepiej taki w kolorze pięciolitrowej bańki po płynie do spryskiwaczy, myślę że wiadomo o co chodzi znaczy o jaki kolor. Wie ktoś gdzie mogę to kupić lub ktos ma taki nowy i sprzeda? :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
Jeśli piszesz o tym o czym ja myślę, kup sobie np gąsiorek na wino.
Ze szkła oczywiście. |
|
|
|
|
Nie wiem o czym myślisz ale ja potrzebuje bańki a nie gąsiorka szklanego..
|
|
|
|
kup płyn do spryskiwaczy za 8zł wylej i masz baniak jak złoto
|
|
|
|
|
5L a ja potrzebuje 10 albo 20L! poza tym ma być to czysty zbiornik nie jakiś śmierdzący płynem z tesco
|
|
|
|
ja kupilem fajny baniaczek w PAMIE 20 z kranikiem za ok. 25 zl
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
Hurtownia Magi na Niezłomnych naprzeciw Centrum ,maja takie baniaczki o różnych pojemnościach
|
|
|
|
|
Ok, dziękuję wszystkim za informację dzisiaj podjadę tam i mam nadzieję że kupię
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Potrzebuję zakupić czysty, nowy taki baniak 20l lub dwa 10l zakręcany może być taki pół przeźroczysty gdzie kupię takie coś w naszym mieście? byłem w mrówce dzisiaj i mają ale takie typowo do paliwa a mi potrzeba taki normalny baniak który też może być na paliwo byle nie czerwony. Najlepiej taki w kolorze pięciolitrowej bańki po płynie do spryskiwaczy, myślę że wiadomo o co chodzi znaczy o jaki kolor. Wie ktoś gdzie mogę to kupić lub ktos ma taki nowy i sprzeda? Mam taki 20 albo 25l zalany wodą. Odezwij się kolego na prv, to się dogadamy :-) |
|