|
|
|
Witam szukam pracy jako kierowca busa w transporcie międzynarodowym lub krajowym posiadam kat B BE C D kurs na przewóz osób, rzeczy oraz kartę kierowcy,słyszał ktoś coś na temat jakiś przyjęć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli Cie to interesuje, to swego czasu w lubelskich anonsach byly ogłoszenia dla kierowcow busa w transporcie miedzy narodowym. System pracy byl 3 tyg za kolkiem, tydz w domu. Warunek: prowadzenie wlasnej dzialalnosci. |
|
|
|
|
sympatyk sprawdź pw
|
|
|
|
|
podpinam sie pod temat...
intersuje mnie praca na busy lub autokary... |
|
|
|
|
Także szukam pracy jako kierowca na busy/autobusy itp.
spore doświadczenie, wszystkie konieczne kursy, dobry angielski, jazda w UK i w Europie, jesli ktoś ma jakieś info na ten temat byłbym niezmiernie wdzięczny... |
|
|
|
|
I ja się podepnę pod temat Ma ktoś może jakąś przydatną wiedzę na temat gdzie zacząć pracę jako kierowca ? Mam aktualnie prawo jazdy B kategorii, chciałem w przyszłym roku zrobić C+E i KW, ale podobno mają wejść od 19 stycznia przepisy, po których minimalnym wiekiem będzie 21 lat. Ja aktualnie mam 19. W piekarniach, cukierniach, hurtowniach wymagają chociaż roku doświadczenia, ale jak je zdobyć, gdzie się zahaczyć ?
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o pracę na Busach, to radzilbym rozejrzeć się w Krakowie, ostatnio kolega mi mówil ze mial propozycje jeżdżenia Busem za granice za 4500 na rękę , ale ponoć nie ma wielu chętnych na tak "niskie" zarobki.
|
|