NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »
1 2 »
Media expert w centrumie, oszusty promocyjne
ff
Wysłany: 5 Gru 2012r. 21:01  
Ludziska nie kupujta w centrum w media expert przed świętami. Olaboga przeceny i świąteczne promocje, ale nie w tą stronę, niektóre produkty przecenione aż o 30%, tylko dla frajerów!!!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Gru 2012r. 21:01  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Gru 2012r. 21:38  
Łolaboga Majonez, toszto koniec świata ! :szok:
30% to ino niwiele, poczekom do stycznia na 50%.

Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2012r. 21:39  
CYTAT
przeceny i świąteczne promocje, ale nie w tą stronę, niektóre produkty przecenione aż o 30%

A ty, biedaku, czekałeś na 30-procentową podwyżkę jak widzę mlotek.
Niektórzy to jednak mają nasrane w głowach

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2012r. 21:41  
Potwierdzam, to sklep dla frajerow, maja najwyzsze ceny w Stalowej i okolicach. Chcialem wydac ok 4000 na zakupy i pytam jaki dostane rabat, a pan z usmiechem odpowiada ze żadenumiechKupilem na allegro i wyszlo z dostawa 650 zl taniejumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 20:40  
widzę że Driver zrozumiał o co mi chodziło, dwa wcześniejsze komentarze to od gimbusów nie wiedzących co to sarkazm, pewnie elektorat palikota lub jeszcze bez prawa głosu...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 21:41  
W mediaexpercie kupiłem jakis rok temu moj telewizor i co ciekawe kupiłem go po nizszej cenie poza ich promocja niz był oferowany w promocji kilkanascie dni pozniej .
Te wszelakie promocje w sklepach rtv to wielki pic na wode i oszustwo dla naiwnych .
Mediaexpert ma taka przewage nad mixelektronix iz jesli ktos juz chce kupic cos z gazetki promocyjnej to ta rzecz znajduje sie na sklepie lub da sie ja zamowic . A w mixelektronix to jest jawna kpina z klienta z tymi gazetkami..w wiekszosci przypadkow towaru z gazetki promocyjnej nie ma i nie ma mozliwosci zamowienia

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 22:11  
CYTAT
widzę że Driver zrozumiał o co mi chodziło, dwa wcześniejsze komentarze to od gimbusów nie wiedzących co to sarkazm, pewnie elektorat palikota lub jeszcze bez prawa głosu...

Twój sarkazm jest ekwiwalentem 30% promocji w ME.
Ty chyba nie zrozumiałeś mojej ironii, z 50% obniżką cen w styczniu..rusz łepetyną gimbusie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 22:28  
chrzanię to co jest w styczniu, chciałem ostrzec ludzi, że teraz jest o 30% drożej niż jeszcze przed dwoma tygodniami gimbusie.. i nie mam ochoty na dalszą "konwersacje" z Tobą..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 22:34  
Teraz nie ma sensu kupowac sprzetu rtv , komputerow , aparatów itp . ..własnie ze wzgledu na te promocje dla idiotów . No chyba ze komus sie spieszy ale jesli nie to nalezy poczekac do okresu poswiątecznego bo mozna sporo przeplacic przed swietami . Polska to nie ameryka gdzie przed swietami sa prawdziwe obnizki a nie pic na wode

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 22:38  
CYTAT
chrzanię to co jest w styczniu, chciałem ostrzec ludzi, że teraz jest o 30% drożej niż jeszcze przed dwoma tygodniami gimbusie.. i nie mam ochoty na dalszą \"konwersacje\" z Tobą..

Tylko debile tego nie wiedzą sciana...a Ty z takim info, to urwałeś się z choinki - bardzo na czasie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2012r. 22:45  
widząc ruch w tym sklepie dochodzę do wniosku, że jest wielu zerwanych z choinki, więc ta informacja najwyraźniej nie była do Ciebie Onajmądrzejszy..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2012r. 09:00  
CYTAT
Teraz nie ma sensu kupowac sprzetu rtv , komputerow , aparatów itp . ..własnie ze wzgledu na te promocje dla idiotów . No chyba ze komus sie spieszy ale jesli nie to nalezy poczekac do okresu poswiątecznego bo mozna sporo przeplacic przed swietami . Polska to nie ameryka gdzie przed swietami sa prawdziwe obnizki a nie pic na wode

Myślisz, że tę zmywarkę w styczniu kupię jeszcze taniej? Czy twój wpis dotyczy tylko RTV i tylko MediaExpertu?

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2012r. 10:21  
CYTAT

A ja sądzę, że nawet przed świętami, tak jak i po świętach, są dwie opcje: albo kupisz taniej, albo dasz się wyruchać. I co to za logika "nie ma sensu kupować teraz". Chcesz kupić dziecku konsolę pod choinkę, ale... nie ma sensu kupowania przed świętami, kupujmy prezenty po świętach. Sęk w tym, że prezent pod choinkę wypada kupić jeszcze w tym roku, w styczniu czy lutym, może być za późno. Wystarczy jednak patrzeć co się kupuje, porównywać ceny, jest internet, telefony, dziś nie problem jest ustalić, czy coś ma cenę dobrą, czy tylko nas w ciula robią. Wystarczy chcieć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2012r. 11:41  
Andrzejek...jak ze zmywarkami, lodowkami i tym podobnym sprzetem jest przed swietami to szczerze moweiac nie wiem ale na 110 % procent w tym okresie nie oplaca sie kupowac telewizoro, laptopow,aparatow itp . trzeba tez pochodzic po sklepach bo ja np zauwazylem ze interesujaca mnie lodowka w trzech stalowowolskich sklepach ma cene rozniaca sie o 200 zlote .
a co do przykaldu jaki podał Szopen to..mysle ze PS3 na Mikolaja raczej trzeba kupowac z jakims wyprzedeniem ze wzgledu na ceny i na dostepnosc towaru .
Moj znajomy kilka dni przed mikolajem zamowil dosc drogi prezent dla dziecka przez internet i..dziecko do tej pory prezentu nie ma bo sie sklep z zamowieniami nie wyrobił

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2012r. 12:56  
CYTAT
Myślisz, że tę zmywarkę w styczniu kupię jeszcze taniej? Czy twój wpis dotyczy tylko RTV i tylko MediaExpertu?

Nie kupiłem nic w ole ole ! , ponieważ jeszcze nigdy nie wyrzuciło mi go w czołowych pozycjach Ceneo. Jednak nabywałem sprzęt (pralka, kuchenka, odkurzacz, TV) w 2 innych które mam sprawdzone. I jedno jest pewne, sprzecik śledziłem od października i faktycznie ceny do grudnia spadały. W styczniu nie mogłem zaobserwować reakcji cen, ponieważ modelii które nabywałem, już nie było.
Jeżeli obserowałeś cenę tej zmywarki i np. cena od października, nie uległa zmianie, to całkiem możliwe, że po świetach gdy ten model będzie dostępny, pójdzie cena w dół.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2012r. 15:05  
to fakt, media expert dla idiotó! tak na marginesie - chcę sobie sprawić na gwazdkę nowy TV i moje pytanie : macie jakąś sprawdzoną stronkę ze sprzętem RTV gdyż na Ceneo jest tego.....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 12:05  
CYTAT
NAJNOWSZA GAZETKA : MIKSER ZELMER 481,67 229 ZŁ PRZECENA Z 269 ZŁ. akurat posiadam gazetkę przedostatnią gdzie jego cena to 169 zł !! promocja gazetkowa jak ulał.

Dziś go kupiłem ! smiech2
Nie chciałem, żeby mnie jakiś "idiota" wyprzedził.

Od dziś jestem jego szczęśliwym nabywcą good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 13:35  
no jednak promocje działająumiechzwróciłem na tą cenę uwagę gdyż taki sam kupiłem na tamte święta przez allegro za 169 zł z wysyłką 0 zł i mogę powiedzieć że sprzęt okej !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 20:17  
ale zawsze działają tak markety

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 20:33  
CYTAT
to fakt, media expert dla idiotó! tak na marginesie - chcę sobie sprawić na gwazdkę nowy TV i moje pytanie : macie jakąś sprawdzoną stronkę ze sprzętem RTV gdyż na Ceneo jest tego.....

Ja polecam http://www.megamarket.com.pl/ - niedawno kupowałem właśnie TV tam, jest to właściwie DOMEX (kiedyś ich sklep mieścił się między innymi w STW), firma z Sandomierza/Tarnobrzega. Bardzo dobre ceny, towar z polskiej dystrybucji i bdb ceny. Kiedyś jeszcze kupowałem w neo24.pl sprzęt RTV/AGD, ale teraz właśnie przerzucam się na megamarket. Bardzo szybko wysyłają towar, TV kupiłem o 20.00, bodajże w którąś środę, a na piątek rano już był. Neo24 wysyła znacznie dłużej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 21:38  
To ta sama firma. Mediaexpert, megamarket i jeszcze kilka innych należą do Domexu http://www.grupadomex.pl/

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 21:51  
No być może, tylko, że ja TV, który w Media Expercie w STW kosztował prawie 1600 zł kupiłem w Megamarkecie za 1300zł i jeszcze wysyłka darmowa. Na daną chwilę nigdzie nie było taniej w sieci, nawet na allegro.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 21:59  
Wpadłem na to bo porównuje zmywarkę i w MediaExpercie oraz MegaMarkecie są podobne ceny, najniższe. W MediaExpercie oczywiście w gazetce i kurcze nigdzie nie ma taniej umiech

PS.
Ale ceny w Megamarkecie 1293.92 PLN zarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2012r. 22:12  
Z gazetkami różnie bywa, nie zawsze dany towar jest na stanie sklepu no i druga sprawa to błędy w druku, już 2 razy się z takowymi spotkałem i podawano wyższy model, a na promo był ten tańszy. W popularnych sklepach internetowych jeżeli coś jest na stanie to jest faktycznie zwykle, przynajmniej ja tak miałem do tej pory jak coś kupowałem umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Gru 2012r. 08:46  
a ja kupowalem ostatnio plyte, piekarnik i lodowke dwudzwiowa i najlepsze ceny dali mi w nisku w partnerze, a objezdzilem chyba wszystkie sklepy w okolicy. dodatkowo maja swoj sklep internetowy z mozliwoscia odbioru sprzetu w sklepie, nie wiem jak dla innych ale dla mnie zrobili ceny identyczne jak w internecie.

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zakupy »