|
|
|
Witam, mam takie pytanko jaki szampon możecie mi polecić po którym włosy będą puszyste, lekkie i "świerze" dłużej niż godzinę po myciu...Mam długie włosy i próbowałem już wielu szamponów i kicha...Za głupie komentarze i odpowiedzi dziękuję z góry;)...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jesteś facetem, masz długie pióra i chcesz żeby były puszyste ? WTF ?!
Lekkie, świeże, to jeszcze rozumiem, dodałbym do tego tylko pachnące Loreal (Men) Elseve Arginine Resist X3 Puszyste... Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Joanna Mleko i miód
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
no tak gargamel patrząc na ciebie to ty nie potrzebujesz szamponu tak chciałbym by były lekkie tak ze 2kg;)
|
|
|
|
|
Clear cytrynowy. Jak umyjesz włosy będziesz czuć jak odświeża skórę głowy i odtłuszcza włosy. Po tym specyfiku na pewno będą suche i puszyste.
|
|
|
|
|
CYTAT chciałbym by były lekkie tak ze 2kg To je po prostu wysusz. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT Witam, mam takie pytanko jaki szampon możecie mi polecić po którym włosy będą puszyste, lekkie i \"świerze\" dłużej niż godzinę po myciu...Mam długie włosy i próbowałem już wielu szamponów i kicha...Za głupie komentarze i odpowiedzi dziękuję z góry;)... Kobiety wybierają szampony wg podstawowych kryteriów -marka(najlepiej znany z reklam lub polecenia koleżanki), -cena(droższy musi byc lepszy), -do rodzaju włosów(tłuste,chude,z łupieżem itp.), -z dodatkami(rumianek,jojoba,odżywki...) -z powodów których nie można logicznie wytłumaczyć(Bo tak!)... Mężczyźni zawsze kupują taki z napisem"Szampon". Cała reszta nieistotna... A Ty kim jesteś? Za poradę nie dziękuj.Drobiazg. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gargamel, co w tym dziwnego, że facet dba o włosy, skoro ma je długie to musi dbać dużo bardziej niż w przypadku krótkich;|
|
|
|
|
|
CYTAT Gargamel, co w tym dziwnego, że facet dba o włosy, skoro ma je długie to musi dbać dużo bardziej niż w przypadku krótkich;| Nie widze nic dziwnego. Przecież doradziłem mu szampon którego sam używam do moich, średniej długości włosów - o które dbam. Dziwi mnie tylko ta "puszystość" Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT Mężczyźni zawsze kupują taki z napisem"Szampon". Cała reszta nieistotna... ...Moje włosy są naprawdę długie, szamponów używam różnych ale odżywkę tylko jedną - GLISS KUR Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Ja polecam szampon Elseve z Loreala, ten różowy, jest akurat dla włosów długich, pozbawionych witalności. Włosy po tym szamponie są ładnie wygładzone, błyszczące i do tego ładnie pachną także naprawde polecam!
http://www.googl(...)Cg&dur=0 |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT jaki szampon możecie mi polecić po którym włosy będą puszyste, lekkie i \"świerze\" Po szarym mydle będą świeżutkie, a przy okazji pod czaszką przybędzie znajomości ortografii |
|
|
|
|
jakie włosy taki wacek
|
|