|
|
|
CYTAT coto za starosc ktos wykopal z arhiwum ten temat jest z 2012 roku Jak nie masz nic do powiedzeniua to co sie czepiasz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najgorsze pieczywo to oczywiście pss. Tam jest tyle chemii że można świecić w nocy.
Najlepsze wg mnie to jest z krzeszowa i zarzecza. |
|
|
|
|
cieplutkie prosto z pieca kajzereczki z fraka.....popytajcie w sklepie z czego są robione
|
|
|
|
|
kajzerki jak kajzerki ale te chlebki ciemne,razowe i inne takie ponoć zdrowe, przypatrzcie sie tej małej żółtej karteczce przy nazwie.napisane drobniutkimi literkami z czego sie składa.nie wiem jak te chlebki u Rostka,z żurawiną,z siemiem lnianym czy tez mają duzo E- cos tam dodawane ale smaczne.
|
|
|
|
|
Właśnie kupiłem pizze w kiosku Jamnicy koło PKS, prawie zęby połamałem, mnie do zjedzenia (chyba z tydzień miała) nie zwróciłem bo już podjechałem zbyt daleko
|
|
|
|
|
Najgorsze kajzerki są od Rostka
|
|
|
|
|
Dobre bułki sa u Pyzary ale ostatnio cene podniesli na 35 gr a bułki takie małe placki bezkształtne jakby krowa placuszka zrobiła.Co z tego ze dobre jak drogie i niewarte ceny.
Chleb 3 ziarna mega i jogurtowy tez,ale cena nie pozwala na codzienne kupowanie. Jak rodzina liczna to liczy sie z kazdym groszem i zamiast chleba u Pyzary za chyba 2,50 kupi u rostka za 2 zł miesiecznie na takim chlebie i bulkach jest oszczednosc. |
|
|
|
|
Dla mnie lid... I biedr...
brzuch mnie po tych produktach. Rost... OK |
|
|
|
|
Pieczywo im nie pasuje... w dupach wam się poprzewracało.
|
|
|
|
|
Jak byś płacił za swoje dla rodziny bulki po 80gr szt to tez bys wymagal jakosci. Kiedys sie tym zajadalem ale problemy z zdrowiem przychodza szybciej niz sie wydaje i zaladek nie chce widziec chemii...
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gdzie można kupić pieczywo z Krzeszowa?
Kiedyś mieli wspaniałe bułki! Takie... Prawdziwe bułki |
|