|
|
|
Powiedzcie szczerze moi drodzy co sądzicie na temat nowego sklepu? wedlug mnei to nic ciekawego ale to tylko moja opinia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w szczególności ten męczydupa spod kas z mikrofonem co myśli że bajerę ma dobrą
|
|
|
|
|
kupilem ta szynke pieczona u nich i dzis nie idzie noża w to wbic
|
|
|
|
|
Według mnie niepotrzebne. Nie ma tam NIC innego niż w Tesco czy Biedronie. Liczę na ten market budowlany co ma powstać obok, tam pewnie będzie coś, czego w Nisku jeszcze nie ma. W Inter nic, po co chciałoby się tam specjalnie naginać.
|
|
|
|
|
ceny wysokie ochroniarz chodzi za ludźmi jak piesek niby po cywilu ale widać że to menda
|
|
|
|
|
Czyje chwalicie swego nie znacie...
bedziecie chwalic zydostwo , ale rodzimego kapitału i zaangazowania ludzi nie widzicie. Obłudo nasza ty kochana. I ja tam byłem i miód i wino i szynke jadłem i kupiłem. A bocek to rewelka Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
Wogóle nie podoba mi się rozmieszczenie produktów, Rybe sprzedawali taniej bo jak sam ten meczydupa powiedzial kupili jej tak duzo ze prawie ze za darmo, bony znizkowe dostaja ci ktorzy wychodza z pustym koszykiem ze sklepu, na kasie kobita 5 razy mysli ile ma wydac reszty a pozatym SZAŁU NI MA bo inaczej o tym wiejskim sklepowisku nie da sie napisac.... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT Czyje chwalicie swego nie znacie... bedziecie chwalic zydostwo , ale rodzimego kapitału i zaangazowania ludzi nie widzicie. Za wikipedią: Intermarché – francuska sieć supermarketów spożywczo-przemysłowych Taki to nasz rodzimy kapitał. https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
|
|
drogo, za drogo jak na miejsce powstania takiego sklepu heh
|
|