|
|
|
Szukam osoby dobrze znającej program Photoshop - potrzebuję pomocy przy przeprojektowaniu ulotki reklamowej. W niedługim czasie planuję zaprojektowanie katalogu - dla osób chcących dorobić sobie kilka groszy Proszę o kontakt: zenek007_(at)_poczta.fm lub gg: 7620802
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
A inne programy nie wchodzą w grę?
np GIMP |
|
|
|
|
CYTAT dla osób chcących dorobić sobie kilka groszy Za kilka groszy ciężko będzie Ci znaleźć jelenia Trzeba było napisać to jakoś inaczej, bo to nie brzmi zbyt fascynująco Powodzenia. |
|
|
|
|
No i napisz co przeprojektować może być na pw, bo mam zdolnego któy podoła.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
hej, również z chęcią pomogę, mam 2 dni wolnego sam w domu więc nudę zabiję a co do kasy dogadamy się!! pisz na priva!!
|
|
|
|
|
W takim towarzystwie to i ja bym chętnie podjął wyzwanie Jeśli jeszcze oferta jest aktualna daj znać na priv. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Jeśli szukasz profesjonalisty to możesz pisać na priv, ale obawiam się, że na tutejszy rynek i Twój budżet mogę być za drogi (cyt. "dla osób chcących dorobić sobie kilka groszy").
Tym bardziej, że projektowanie katalogu to ani szybka i prosta, ani tania rzecz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
My odpuścimy, Nie ma co rynku psuć ofertami w śmiesznej kasie. Lepiej nie zaniżac cen
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Kapitalizm funkcjonuje u nas już od ponad 20 lat, więc każdy może oferować dowolną usługę nawet i za darmo
Nie uważam tego za "psucie rynku", w ogóle nie rozumiem idei tego sformułowania biorąc pod uwagę to, że mamy wolny rynek. Jak można "psuć" wolny rynek? Większym problemem od studentów dorabiających na piwo lub młodych, którzy kompletują portfolio jest raczej mentalność potencjalnych zleceniodawców. Wielu z nich jeszcze umysłowo tkwi w czasach komuny i uważa, że design/grafika komputerowa to hobby jakichś napalonych komputerowców, którzy chętnie za 50zł zrobią wszystko i do tego w 20 wersjach, bo przecież nie jedzą i nic innego do roboty nie mają. A stworzenie logo to tylko kilka kliknięć myszką. Dla takich klientów mam jedną odpowiedź: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579414_10151204671057300_264568565_n.jpg Zaś tutaj dowód na to, że nie powinno się oszczędzać na agencji lub grafiku: http://slask.naszemiasto.pl/artykul/733476,pedobear-zostal-patronem-przedszkola-w-myslowicach-na-trzy,id,t.html W tej branży jak w każdej innej - cena albo jakość. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Jestem grafikiem po studiach w tym kierunku moge wysluchac o co chodzi a pozniej sie pomysli, chociaz kilka groszy nie brzmi za ciekawie bo to nie sa tanie rzeczy ;]
|
|
|
|
|
WItam. Prowadziłem jakiśczas temu działalność poligraficzną robiłem wizytówki piecząki ulotki plakaty i wiele innych rzeczy. korystam z różnych programów a w szczegółności z corel draw ale też z photoshopa. Jeżdżę z własnym laptopem po ludziach jak coś potrzebne to jestem w ciągu 24h przygotować kilka typów materiałów do pokazania.
|
|
|
|
|
CYTAT jak coś potrzebne to jestem w ciągu 24h przygotować kilka typów materiałów do pokazania. Dziękuję za projekty robione w godzinkę STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|