|
|
|
Witam potrzebuje informacji na temat Składu Węgla na ul.Przemysłowej.Jeśli Ktoś brał u nas Proszę o opinie.
Jest to Nowy Skład i Wasza Opninia pomoże w rozwoju. Z góry Dziekuje jeśli ktoś się pofatyguje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pierwsza myśl- reklama
Zapraszamy do odpowiedniego działu no ogłoszeń. Jest sezon więc raczej warto. |
|
|
|
|
CYTAT Pierwsza myśl- reklama Zapraszamy do odpowiedniego działu no ogłoszeń. Jest sezon więc raczej warto. Otóż niekoniecznie ''reklama'' bo jeżeli trafi się niezbyt zadowolony klient, to jednym postem może odstraszyć kilku potencjalnych klientów. Moim zdaniem ''Ktoś'' dba o interes firmy i stara się poprawić jakość usług. Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
odradzam szczerze, to co tam maja to nie jest polski węgiel
|
|
|
|
|
CYTAT odradzam szczerze, to co tam maja to nie jest polski węgiel Tak nie jest To Polski Węgiel co nie znaczy że gorszy? Jest to Węgiel z Rosji. Jeśli kupowałałaś to wydaj opinie jeśli nie to nie odstraszaj ludzi (Konkurencji Dziękujemy Waszej Opini mi nie Potrzeba)a Jak nie kupowałaś Przyjedź kup woreczek i wtedy Napisz że Odradzasz. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A jaką cenę oferujesz za woreczek (50kg) ??
Jaka zawartość węgla w węglu ? Moc spalania i spopielenia i co najważniejsze tolerancja wagi ? Na ile waga oszukuję ? Gdzie ten sklad jest ? Do której dzisiaj macie czynne ? Co się dzieje w razie niezadowolenia ? Tona gratis czy uściśnięcie ręki z głupim uśmiechem i krótkie przepraszam ? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT A jaką cenę oferujesz za woreczek (50kg) ?? Jaka zawartość węgla w węglu ? Moc spalania i spopielenia i co najważniejsze tolerancja wagi ? Na ile waga oszukuję ? Gdzie ten sklad jest ? Do której dzisiaj macie czynne ? Co się dzieje w razie niezadowolenia ? Tona gratis czy uściśnięcie ręki z głupim uśmiechem i krótkie przepraszam ? Nie Wiem czy moge takie info pisać na Forum bo to by była juz reklama i Temat został by zamknięty. Skład jest Między ******** a ********* dziś do ** czynne. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Od tego właśnie masz Prywatna Wiadomość (PW). Nie mozesz pisać czy robicie wała na ważeniu ? Nie żartuj a i też możesz napisać co jest w razie nie zadowolenia potencjalnego klienta Równie dobrze moc spalania i spopielenia.. Im oryginalniej napiszesz tym klientów więcej o ile napiszesz w miarę ciekawą rekompensate. A więc czekam na odpowiedź na PW
I jak już ja zadaje Tobie pytanie więc oczekuje odpowiedzi. Nie lubie kiedy ktoś kompetentny odpisuje, że to mogłaby być reklama. To nie reklama to odpowiedz na moje pytania czy tutaj czy na pw ;) Czekam. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|