|
|
|
Gdzie w stalowej lub okolicy skleje materac welurowy???
Dodam ze nie mam pojecia gdzie jest dziura ,i dlatego poszukuje fachowca który to zrobi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bardzo chętnię przyjmę takie nawet dziurawe materace. Sklejać ich nie potrafię i nie wiem kto to robi, więc nie pomogę w tej sprawie.
|
|
|
|
|
Swój kleiłem u wulkanizatora, Jak jedziesz na Nisko mijasz po prawej BP i zaraz za jakieś trzysta metrów jest zakład oponiarski, tam na pewno Ci pomogą.
|
|
|
|
|
idz do sklepu ze sprzętem turystycznym(maraton, rojax lub allegro) kup zestaw łatek i sobie sklej, tam będzie instrukcja co i jak, wulkanizator nie ma specyjalistycznego sprzętu do naprawy materacy zrobi to tak samo a odpowiednio skasuje
|
|
|
|
|
Gajowy zalezy jaki rodzaj weluru. Żeby to dobrze zrobić trzebaby kleic od środka i na zewnątrz. Ja uderzyłbym do wulkanizatora, sama łatka od góry może puszczać
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
łatkę od środka ?
|
|
|
|
|
Yhym robią nacięcie wzdłużne, wsadzają łatkę, pompują i powietrze ją dociska, potem od zewnątrz to samo.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dzieki za podpowiedzi,ale czekam na cos konkretnego!!!
|
|
|
|
|
Ponawiam temat mam problem z bardzo duzym materacem dziura wzdłuż okolo 6 cm wie ktoś moze gdzie mi z tym pomogą?
Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|
|
|
|
Po co ponawiać, przecież masz odpowiedź nt. wulkanizatora. Chyba faktycznie najrozsądniejsza opcja patrząc na to, że kleją opony, które wytrzymują takie przeciążenia.
|
|
|
|
|
Nie sądze zeby wulkanizator miał takiej wielkości łatki bo opony czy detki z taka dziura raczej sie wyrzuca a nie łata
|
|
|
|
Jakby komuś było potrzebne polecam firme PLANTROP koło urzędu miasta gość bardzo miły i luzny wieczorem oddalem materac bylo az 8 dziur... rano o 9 był gotowy http://www.plantrop.rze.pl
|
|
|
|
CYTAT Jakby komuś było potrzebne polecam firme PLANTROP koło urzędu miasta gość bardzo miły i luzny wieczorem oddalem materac bylo az 8 dziur... rano o 9 był gotowy http://www.plantrop.rze.pl witam a cena? |
|
|
|
|
Wulkanizator albo (opcja ktora ja bym wybrala)kupic nowy
|
|