NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Ginekolog i poród »
Lekarz Lorkowska ,
ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 09:47  
Witam,
chiałabymm się dowiedzieć jakie są wasze opinie o pani Lorkowskiej i czy polecacie ją do prowadzenia ciąży? proszę o wasze opinie, pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 09:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 10:23  
Więcej czasu zajęło napisanie tego postu przez Ciebie niż poszukanie na forum opinii:
http://stalowemiasto.pl/szukaj/szukaj.php?mode=wyniki&m=forum
Ale nie wymagam, może nie wiesz jak się szuka.

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,

ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem.

/Gabriel Garcia Marquez

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 10:40  
mi prowadziła dwie ciąże i teraz trzecia prowadzi, ja nie mam żadnych zastrzeżeń, Dla mnie bardzo dobry lekarz. Co prawda kolejki są i nieraz dłużej się czeka ale warto.Wizyta przebiega miło, pani doktor wszystko wyjaśni, doradzi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 16:05  
Nie, nie i jeszcze raz nie. Stwierdziła, że nieprawidłowo...uwaga...wycieram się po sikaniu! I to jest powód moich dolegliwości.
Jak się okazało w jednej z klinik w większym mieście, choruję na dość poważną chorobę. A pani L. została wyśmiana przez kompetentnych lekarzy.

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 16:24  
Słyszałam pozytywne opinię na temat tej pani ginekolog.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 20:52  
Tak, pochodzę niestety z wielkiej wiochy jaka jest Stalowa Wola. I bardzo dobrze, ze mam jakiekolwiek porównanie, na jego podstawie mogę dokonywać oceny. Nie byłam u jednego lekarza i nie piszę bzdur, tylko moje odczucia. Niestety służba zdrowia kuleje i to co dla pani Lorkowskiej wydawało się błahe okazało się dysfunkcja o dość poważnym stopniu. Pominelam też kwestie, ze przy ogromnych przeciwskazaniach przepisała mo hormony o najwyższym stężeniu...jestem poirytowana, mam prawo wyrazić swoja opinie i juz. Chętnie poczytamtez.opinie innychumiech

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2012r. 22:30  
na mnie dr Lorkowska pierwsze wrażenie zrobiła pozytywne. ma dość bezpośredni sposób bycia, ale mi to nie przeszkadza. za to jest komunikatywna i nie ma się wrażenia, że pacjentów załatwia taśmowo. natomiast jeśli chodzi o usg, to uważam, że jej umiejętności są niezbyt wysokie, dlatego nie zdecydowałam się na prowadzenie u niej ciąży.
z tego co jednak wiem od znajomej przy i po porodzie nie wykazuje większego zainteresowania swoimi pacjentkami, nawet tymi, które zostawiły u niej trochę kasy na wizytach prywatnych. to u mnie dyskwalifikuje lekarza jeśli o prowadzenie ciąży chodzi.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Gru 2012r. 00:09  
Jak dojdę do 55kg, to się zatanowie, czy czasami nie schudnąć.smiech2 snujcie dalej swoje domysły, ale mam smianie smiech2 bluszczyk, a z jakiej paki prymityw? Bo śmiem podważyć kompetencje lekarza? Ja ich nie podważam, tylko inni specjaliści. No coś, niektórzy zajmują się domem, kwiatkami, zwierzętami, dziećmi, a Wy tracicie czas na czytanie moich postów hahahah. Uwielbiam was!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Gru 2012r. 17:49  
Całą ciąże chodziłam do Pani Lorkowskiej i byłam bardzo zadowolona. Jak już urodziłam okazało sie że dziecko ma zaawansowane wodonercze, jest to wada wrodzona i rozpoznaje sie ją już w czasie ciaży. Kiedy byłam u niej na wizycie kontrolnej i powiedziałam o tym stwierdziła, że dziecko musiało sie tego nabawić już po urodzeniu. Z tego co wiem nie u mnie jedynej nie zauważyła podczas badania USG, że dziecko ma wodonercze. Odradzam prowadzenie ciąży u tej lekarki. Ja z pewnością więcej sie u niej nie pokażę.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Ginekolog i poród »