|
|
|
7.02.2013 roku lecę do Manchesteru z lotniska Warszawa-Modlin. Lot mam o 17:00, jesli ktoś ze Stalowej Woli lub okolic również wylatuje z tego lotniska o podobnej porze, chętnie się zabiorę, jeśli będzie miejsce w aucie za stosowną opłatą. Oferty prosze kierować na priv lub pod adresem e-mail student4uu_(at)_o2.pl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do Warszawy na 17 to jeszcze masz kila autobusów ale z Modlina jak wyladujesz w południe MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!! nic na to zadupie nie jedzie 16,45 autobus który wyjezdzajac z dworca zachodniego jeszcze nie wyjezdzajac z warszawy ma godzine opóźnienia bo stoi w korkach.Co za duren ustalił taki wyjazd z Warszawy,tłuczesz sie do 22 do stalówki.Lot 3 godziny a podróz do stalowej z warszawy 6 godzin.Nie polecam lecacym z Irlandii Modlina i powrotu jak nik po ciebie nie wyjezdza.
|
|
|
|
|
hej Mateusz nir wiem czy słyszałeś ale w radio dziś mówili że do końca roku Modlin zamknięty bo pas startowy został uszkodzony, radzą się kontaktować z przewoźnikiem bo loty przesuną się w czasie najprawdopodobniej na Okęcie. Pozdrawiam i wesołych;)
|
|
|
|
|
spokojnie, przecież lot mam dopiero w lutym, może naprawią a jak nie to pewnie Okęcie....
|
|