Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach klubu 'alternatywy' znaleziono czarnego pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki.
Jeśli posiadam kogoś zgubę proszę o kontakt na mlodacholera_(at)_o2.pl Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Nie ogarniam. To w koncu znaleziono czy zgubiono? Posiadasz czy szukasz osoby ktora go posiada?
|
|
|
|
|
proponuje przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem...
podkreślam ze zrozumieniem. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT To w koncu znaleziono czy zgubiono? Yeti jedno nie wyklucza drugiego Żeby ktoś znalazł czyjąś własność, ktoś inny musiał to zgubić - wiem, sporo tego i ciężko ogarnąć...do tego dochodzą te "świeta", cyklicznie co roku, MASAKRA ! PeIHa: Co na nim jest ? Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT - wiem, sporo tego i ciężko ogarnąć...do tego dochodzą te \"świeta\", cyklicznie co roku, MASAKRA ! PeIHa: Co na nim jest ? "pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki." Gargamel a Ty wszystko ogarniasz? |
|
|
|
|
CYTAT "pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki.\" Gargamel a Ty wszystko ogarniasz? 1. Popsułeś mi zabawe z Yeti. 2. Patrz podkreślone/pogrubione - mnie interesuje co jeszcze Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT 2. Patrz podkreślone/pogrubione - mnie interesuje co jeszcze Jeśli byłbyś właścicielem tego pendriva to po jednym pliku wiedziałbyś czy to twój. A może Ty na swoim nośniku także nosisz plik "podziękowania za charytatywny mecz siatkówki" ? |
|
|
|
|
CYTAT A może Ty na swoim nośniku nosisz także plik \"podziękowania za charytatywny mecz siatkówki\" ? Tak, noszę. Wiesz po co ? By każdy kto go znalazł, po przeczytaniu tych podziekowań za mecz charytatywny, wiedział, że jestem dobrym człowiekiem i należy mi się jego zwrot Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Może od tyłu.
CYTAT Jeśli posiada kogoś zgubę proszę o kontakt Zgubiłeś. Znalazcę prosisz o kontakt. Ale zaraz ... znaleziono ... CYTAT Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach klubu 'alternatywy' znaleziono czarnego pendriva Wnioski mi się nasuwają takie. Znalazłeś Pendriva, ale to nie był Twój, jednocześnie prosisz znalazcę Twojego o kontakt. Tak ? STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Dokładnie, proszę czytać ze zrozumieniem. Fakt, iż powinno być tam napisane "jeśli posiadam czyjąś zgubę". To chyba poprawniej.
|
|
|
|
|
Ok faktycznie jedna litera robi ogromna roznice i niemale nieporozumienie. Co nie zmienia faktu ze to zdanie lamie wszelkie zasady ortografii lacznie z dekalogiem.
Tak jak pisze poprzednik powinno byc czyjąś zgube. A tak kilka slow z dziedziny zoofilowania. Mozg ludzki widzi to co ma zaprogramowane z dziecinstwa i z otaczajacego swiata. Przyklad: CYTAT Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni Niby wszystko przestawione a kazdy przeczytal i kazdy rozumie. na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. Tak samo widząc tamto zdanie nasuwa sie od razu: "jesli posiada ktos zgube", a nie wersje oryginalna "jesli posiadam kogos zgube". Dziekuje za uwage. |
|
|
|
|
Czym innym jest umieć przeczytać wyraz, w którym litery są poprzestawiane, a czym innym jest nie umieć przeczytać wyrazu, w którym wszystkie litery są na swoim miejscu Ja przyznam też czytając to wątpliwej poprawności zdanie, zatrzymałem się na chwilę na krótką analizę, bo jest ono niepoprawne. Pojawił się tu błąd podobny do tego, gdy ktoś wstawia w środku zdania słowa tobie, ciebie itp. np. "Pożyczyłem tobie wczoraj stówkę". Mnie to akurat cholernie gryzie w oczy i uszy Dobranoc.
|
|
|
|
|
Szkoda że nie gryzą was w oczy (i uszy) permanentnie wstawiane co drugie zdanie powiedzonka w stylu: "dokładnie" czy "nie ogarniam".
|
|
|
|
|
Ale macie problem.. Napiszę raz jeszcze dla tych mniej kumatych. Więc;
Dnia 23.12.12 w godzinach wieczornych niedaleko klubu "alternatywy" przy ul. Okulickiego ZNALAZŁAM CZARNEGO PENDRIVA 8GB (jest to nośnik pamięci-danych) są na tym pendrive m.in podziękowania za charytatywny mecz siatkówki. Reszte plików powinien powiedzieć mi właściciel aby pendrive dostał się we właściwe ręce. Kontakt w 1poscie Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Odczytaj pocztę ;)
|
|