Dołączył: 11 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Moze ktos wie kiedy zaczyna sie koleda w Bazylice i gdzie i kiedy chodza???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jakbys chodzil na msze to bys wiedzial, a jak pleban zauwazy podczas kolędy to masz nieciekawie...
non serviam |
|
|
|
|
wlasnie kiedy zaczynaja kolede na jana pawla2
|
|
|
|
|
Ministranci chodzą wcześniej i zapowiadają pytają czy ksiądz będzie przyjmowany.
vggbjcn |
|
|
|
|
a propo wizyty
http://www.youtube.com/watch?v=oXEwPizkSUc |
|
|
|
|
Ha, chciałoby się dokładnie wiedzieć, kiedy i o której godzinie udawać, że Was w domu nie ma ;P A tu dupa, nie znacie dnia ani godziny, ksiądz Was najdzie ukradkiem :]
|
|
|
|
|
SzoPeN nawet zaczai się w piwnicy albo na klatce
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nie mam uzupełnionego zeszytu do religii
Znowu będę musiał dać kopertę. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
Gargamel oj to nie dobrze bez uzupełnionego zeszytu ale zawsze możesz nie otwierać drzwi, to też jakieś wyjście
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
lapka2 niektórzy mają to szczęście, że ich parafia jest duża i ksiądz chodzi po kolędzie co 2 lata np. tak jest w Opatrzności Bożej
|
|
|
|
BEtty w bazylice też chodzą raz na 2 lata a i tak uważam że to za często
|
|
|
|
|
Wizyta zaczyna się od 7 stycznia. Dzień wcześniej jak tu już ktoś pisał, będzie chodził lektor. Pozdro.
|
|
|
|
|
A i to zależy w którym kościele. U Floriana zaczęli wczoraj, chodzą też dzisiaj.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
jutro tez chodza z floriana
|
|
|
|
|
Tylko nie puszczaj podczas wizyty piosenki Kukiza.
Skończy sie ekskomuniką. http://www.youtu(...)KS6phihk SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ludzie Wy się zastanawialiście co Wy wypisujecie?
"Mam nadzieję, że nie będzie chodził... Co 2 lata to i tak za często" Ułomy jedne, jak dla Was to jest problem to na pytanie ministrantów czy przyjmiecie księdza powiedzcie, że nie i po problemie. Co, sąsiada się boicie, że będzie Was palcem wytykał? Ja jestem niewierzący, nie przyjmuję księdza, nikt mi czosnku przez to pod wycieraczkę, czy zdechłych kotów nie podrzuca... |
|