|
|
|
witam czy jedzie ktos w tym roku za posrednictwem tej firmy ? ja wlasnie rozmyslam taka opcje i jestem ciekaw czy ktos jeszcze w tym roku wyrusza tam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a coto za praca ?może się podepne?
|
|
|
|
|
a ja wyruszam ,jezdze tam od kilku lat,jak jestes robotny i byles to wiesz jak jest))
|
|
|
|
|
lisica w tym roku takze jedziesz? bo chcialbym w piatek pojechac i sie zapisac na wyjazd.. moze napisala bys na priv co nieco o tym wyjezdzie z jej biura? tu moj email shaokan91_(at)_o2.pl
|
|
|
|
|
A ile można tam wyciągnąć miesięcznie?? Bo na ich stronie pisze że stawka minimalna to 6.10GBP/h Dodam że już byłem w belgi na zbiorach i wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
Podajcie stronę.
|
|
|
|
|
http://www.pracujzagranica.com/
|
|
|
|
|
witam wszystkich praca jak praca na pewno ciezka. moze ktos wie cos o warunkach mieszkaniowych podobno roi sie tam od szczurow
|
|
|
|
|
CYTAT A ile można tam wyciągnąć miesięcznie?? Bo na ich stronie pisze że stawka minimalna to 6.10GBP/h Dodam że już byłem w belgi na zbiorach i wiem o co chodzi. W UK, od 1 października 2012r stawka minimalna, wynosi 6.19f. Zależy jaką umowe dostajecie poprzez tą firmą, czy Polska umowa coś w rodzaju delegacji, to ok. Ale jeżeli dostajecie umowę angielską z wyżej wymienioną stawką to jest to nie zgodne z prawem. https://www.gov.u(...)ge-rates |
|
|
|
|
wszystko jest zgodne co ty gadasz? masz najnisza krajowa ale masz tez norme do wyrobienia jak to zawsze jest na zbiorach,jesli wyrobisz wiecej niz norma to moze ci na godzine wyjsc nawet 10Ł lub wiecej,jesli zas nie wyrobisz normy to i tak i tak 6,19 musi pracodawca zapłacic,ale wiecznie nie bedzie dopłacał takze beda szkolenia porpawiajace wydajnosc lub jesli nie pomorze to zwolnienie takiej osoby,i nie rob ludziom wody z mózgu ze cos jest nie zgodne
|
|
|
|
|
CYTAT wszystko jest zgodne co ty gadasz? masz najnisza krajowa ale masz tez norme do wyrobienia jak to zawsze jest na zbiorach,jesli wyrobisz wiecej niz norma to moze ci na godzine wyjsc nawet 10Ł lub wiecej,jesli zas nie wyrobisz normy to i tak i tak 6,19 musi pracodawca zapłacic,ale wiecznie nie bedzie dopłacał takze beda szkolenia porpawiajace wydajnosc lub jesli nie pomorze to zwolnienie takiej osoby,i nie rob ludziom wody z mózgu ze cos jest nie zgodne Fajnie by było jak byś czytał za zrozumieniem. Odpowiem Ci jak czternastolatkowi, ktoś wyżej napisał, że na tej stronie jest napisane 6.10 funta za godzine pracy. Ja napisałem jak jest z minimalną płacą w UK. Każdy bonus, przynajmniej w wiekszości firm w UK, jest poprostu dopłacany, czyli np. na payslipie pisze, basic rate + jakaś tam kwota za ponad norme. A Ty tutaj napisałeś, że może więcej wyjść, owszem może wyjśc więcej, jeżeli pracujesz na akord. Proste zrobisz dniowkę 200f podzielisz na 8 godzin pracy i masz wynik. Pozdrawiam i czytaj kolego ze zrozumieniem, bo wyrwałeś się tutaj z wielkim oburzeniem, a ja miałem na celu tylko uprzedzić ludzi jakie jest prawo w UK. |
|
|
|
|
a czy ta Pani to tylko organizuje wyjazdy do Anglii na ta farmę, czy jeszcze do pracy do innych krajów?? jeśli tak to gdzie???
|
|
|
|
|
CYTAT witam wszystkich praca jak praca na pewno ciezka. moze ktos wie cos o warunkach mieszkaniowych podobno roi sie tam od szczurow bylam tam w 2010 i szybko znalazlam lepsza prace.niestety warunki mieszkalne okropne...i do tego jakies kropki i schodzenie z pola po dwoch godzinach pracy:( na youtube niejedna osoba dala filmik.teraz slyszalam ze sa karawany a nie baraki wiec moze i lepiej jest... |
|
|
|
|
mam pytanie czy oni organizuja wyjazdy ze stalowej woli i czy trzeba znac jezyk czy jest tam moze polski opiekun i w jakich miesiacach odbywaja sie wyjazdy dzieki za odp
|
|
|
|
|
tak,wyjazdy organizuja ze Stalowej Woli POLONIĄ.(ja musialam zaplacic tu w Polsce polowe biletu) a reszte zwrocili mi.Nie,nie musisz znac jezyka angielskiego poniewaz opiekunami sa polacy,mni.Karolina,Bartek,supervasion Marek...tam sa w razie czego tłumacze wiec bez obaw...a tak propo to czy bylo znowu w Sezamie spotkanie?czy mieliscie te smieszne testy na szybkosc????
|
|
|
|
|
jak sie mozna zapisac na te wyjazdy, kiedy sa dokladnie i do jakiego kraju aha i czy ds to tylko oferty rolnicze czy takze na produkcji/magazynie?
|
|
|
|
|
Ja juz od stycznia zapisany , podobno w lutym maja dzwonic do wybranych osob by potwierdzic spotkanie ktore ma sie odbyc w marcu.. jakby ktos sie jeszcze wybieral to piszcie na moje gg 561282
|
|
|
|
|
Jeśli nie boisz sie ciężkiej roboty i nie patrzysz jak zarobić a sie nie orobić to jest miejsce dla Ciebie. Przyznam ze kilka lat temu nie było tam za ciekawie, lecz teraz z tego co wiem od moich znajomych co jeżdzą co rok to jest teraz całkowicie inaczej dzięki m.i.n nowym karawanom. Bylem na sheeplands farm 3 razy i pojechałbym kolejny raz gdyby nie ciężka sytuacja rodzinna. Tak jak napisałem wyżej jeśli chcesz pracować i potrafisz żyć oszczędnie to zarobisz ( nie mam na myśli tutaj życia na zupkach z tesco za 9 pików tylko chodzi mi o %% - znam kilku kumpli co wracali po sezonie z długami bo tak procenty ich poniosły )Pozdrawiam Wszystkich z Hall Hunter Partnership ! ;) Nidgy nie zapomne jak Bułgar udawał konia haha ! Bra Bra ! ;) a to takie tylko wspomnienie BEZ ODBIORU ! ;)
|
|
|
|
|
Ta Pani nie odbiera telefonu i nie ma jej w biurze , wtedy kiedy powinno być czynne, ktoś wie co się z nią dzieje?
|
|
|
|
|
sheeplands farm - tu jest stronka tej farmy http://www.hallh(...)ing.aspx
aplikacje można złożyć przez ich strone lub skorzystać z posrednictwa http://www.conco(...)to_apply na tej stronce jest firma z rzeszowa która pośredniczy http://www.polwf.pl/?page_id=42 jechać osobiście albo złożyć aplikacje przez neta. |
|
|
|
|
o tu macie jeszcze info
http://www.conco(...)tion.pdf a tu aplikacje którą należy odesłać na maila http://www.conco(...)form.doc |
|
|
|
|
Można wiedzieć ile zarobiliście mniej więcej na czysto na miesiąc??
|
|
|
|
|
Witam, czy wiecie już kiedy jest spotkanie rekrutacyjne?
|
|
|
|
|
czy ktoś wie jak wygladają te spotkania?
|
|
|
|
|
Witam i jak byl ktos na tym spotkaniu ? jak poszlo ? dali wam juz terminy wyjazdow ?
|
|