NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
SILVER PROJECT,
~~nikt
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 19:26  
Witam.Mam pytanie czy ktos sie spotkala z ta firma?Zauwazylam ze ciagle zmieniaja swoja siedzibe i ciagle poszukauja ludzi do pracy.Ja po rozmowie kwalifikacyjnej mialam sporo telefonow z propozycja ubezpieczen.Wydaje mi sie ze ta firma zajmuje sie tylko zbieraniem danych od ludzi.Wiecie cos na ten temat?

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 19:26  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 19:42  
Coś tam wiemy ;) wyszukiwarka się kłania strzalka Obrazek
np. tutaj http://stalo(...)id=70438

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 19:48  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 19:52  
O proszę a niektórzy wiedzą nawet więcej jezyk

Prywatna wiadomość 

~~Kleo
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 22:23  
zwykli naciagacze. szkoda zachodu

~~madzia
ff
Wysłany: 11 Lut 2009r. 06:20  
tak to cos chyab podobnego jak dialog. a siedzibe swoja zmieniaja bo posiedza w jednym miejscu probuja namowic w okolicy ludzi a jak sie juz nieda wiedza ze nie zarobia to ziuuu an nowe siedlisko. a poszukuja pracownikow- hm bo pewnie kazdy im tam rezygnuje takie czasy ze ludzie zamykaja drzwi przed akwizytorami itp terazczlowiek nie jest glupi chce se zmienic cos to sam sie zglasza do biura- nie wierzy takim co po domach chodza. eh szkoda gadac

~~edward
ff
Wysłany: 12 Lut 2009r. 15:37  
Firma jedno wielkie gówno. Byłem tam jeden dzień, to chodziłem z jakimś cieciem po Rozwadowie i wciskał im Netie zamiast TP. Gatkę miał taką, że nie dało rady go zagiąć, jak szkolony pies. Dwóje starszych ludzi podpisało umowę i tyle,a tak to wypieprzali nas z każdego domu, a w jednym to nawet mogliśmy oberwać tak się gość wkurzył, za to że mu kit wciskał ten idiota. Niby 30zł od umowy, ale nie chciałbym trafić potem na mieście, na kogoś kto podpisał umowę i nie jest za bardzo zadowolony jezyk

~~wiesiek
ff
Wysłany: 12 Lut 2009r. 16:51  
Takich firm jest więcej, kryją się, poszukaj w ogłoszeniach o pracę ludzi młodych i naiwnych że zatrudią.Na pocztek mówią o szkoleniach wtedy już wiesz o co chodzi.Trafiłem ostatno na taką odrazu gościa na starcie zagiołem bo zaczą wciskać kit zwykły oszust.Uważajcie

~~NIEZNANA
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 16:26  
CYTAT
Firma jedno wielkie gówno. Byłem tam jeden dzień, to chodziłem z jakimś cieciem po Rozwadowie i wciskał im Netie zamiast TP. Gatkę miał taką, że nie dało rady go zagiąć, jak szkolony pies. Dwóje starszych ludzi podpisało umowę i tyle,a tak to wypieprzali nas z każdego domu, a w jednym to nawet mogliśmy oberwać tak się gość wkurzył, za tmloteko że mu kit wciskał ten idiota. Niby 30zł od umowy, ale nie chciałbym trafić potem na mieście, na kogoś kto podpisał umowę i nie jest za bardzo zadowolony jezyk

Po pierwsze kolego to jest pytanie o firme Silver Project i na 100% założę się że nie byłeś w tej firmie ani jednego dnia bo ta firma rozprowadza usługi telekomunikacyjne z DIALOGU a nie z NETI i nigdy nie było inaczej, oraz za umowę są inne stawki. Więc nie wypowiadaj się skoro nie wiesz o co chodzi i czytaj uważnie. Pozdrawiammlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotekmlotek

~~edward
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 18:29  
Ogólnopolska firma zatrudni od zaraz młode, ambitne i komunikatywne osoby na stanowiska przedstawiciel handlowy, asystent handlowca. Oferujemy stałą pracę z możliwością awansu i atrakcyjnym wynagrodzeniem.
e-mail: pracuj.silver@wp.pl

Z tego ogłoszenia do mnie zadzwonili i na bank jestem pewien, że firma nazywała się silver project. Chodziłem z gościem i podpisywałem umowy na NETIE. Z resztą tak czy siak, nie zmienia to faktu, że taka robota to jest o dupę wytłuc, czy to dialog, czy netia.

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »