~~ola | |
|
|
Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Luk. | |
|
|
CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. |
|
|
~~lol:) | |
|
|
CYTAT czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. Dobre pytanie, pomoże ktoś? |
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. Brawo, Luk. Bardzo lubię takie złośliwości, naprawdę. Pozdrawiam Cię. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
~~asa | |
|
|
Na plakacie widzialam,ze w automobilklubie jest po 1100zl. To chyba najtaniej.
|
|
|
~~Wacek | |
|
|
Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł.
|
|
|
~~Wacek | |
|
|
Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł.
|
|
|
~~Życzliwy | |
|
|
Ola jeśli chcesz robić prawo jazdy to nie patrz na to ,że tu jest drożej czy taniej tylko czego się nauczysz żeby zdać możliwie w krótkim czasie.
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł. Nie doczytałeś co na dole plakatu było napisane drobnym druczkiem Kursanci mają mieć jazdy tylko na lokalnych pastwiskach i na drogach szutrowych utwardzony sołectwa Skowierzyn stąd wynika tak niska opłata za kurs |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. no zgadam sie jak mozna byc tak infaltylnym xd napewno blonydnka sie o to pyta ;p P.S i tak mi sie podobaja blodynki xD |
|
~~Lila | |
|
|
Polecam serdecznie.."MOTOS"...znajduje sie on kolo bajer baru na rynku...naprawde mili instruktorzy..i ogólnie atmosfera fajna...polecam
|
|
|
~~stwa | |
|
|
juz kiedys byl ten temat ja polecam motoart zaplacilem 1400 ale sie oplacalo zarabisci instruktorzy fajna atmosfera i naprawde Cie naucza a czy zdasz to Twoj interes w wiekszych osrodkach lubia robic przekrety w motoarcie z tego co wiem jest chyba tylko 3 instruktorow i nie robia przekretow i napewno Cie nie puszcza na egzamin jak umeic nei bedziesz jak to robia w motosie a czy zdasz to juz nie zalezy od instruktorow
|
|
|
~~sebatb3 | |
|
|
Polecam Auto Motor na ulicy wolności 1200 zł a naprawde duza zdawalnosc i wykfalifikowani instruktorzy ;)
|
|
|