|
|
|
szukam w Stalowej Woli szkoły jezykowej organizującej kursy angielskiego metodą Callana lub podobną
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
Z czystym sumieniem polecam British School, sama uczęszczałam na zajęcie i byłam bardzo zadowolona. Wyniosłam sporo z każdych zajęć więc i Tobie polecam. Poziom dostosują do Ciebie po uprzednim napisaniu testu, z płatnościami też nie było problemu...
Zajrzyj na ich stronę internetową http://britishschool.pl/ a nóż, widelec oferta przypadnie Ci do gustu, pozdrawiam |
|
|
|
|
ja polecam speed english school (z własnego doświadczenia)
http://www.speed.edu.pl/ Nie wiem od kiedy wymieniona 'british school' tutaj działa, ale zaryzykowałabym stwierdzenie, że speed english jako pierwsi weszli na tutejszy rynek z metodą callana (około 2000go roku) -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
Metoda Callana to szalona metoda - to porazka szkoda czasu i pieniędzy.Wiem bo doswiaczyłam tego osobiście.A jezeli wykładowca na dodatek jest nieudacznik /sepleniący mówiący z bez dykcji to katastrofa.Po takim wykładzie człowiek wychodzi pełen frustracji irytacji.
|
|
|
|
|
Ja uważam, że to bardzo dobra metoda. Fajne jest to, że skupia się na konwersacji i tego właśnie dosyć skutecznie uczy. Masz wyrobić nawyk mówienia po angielsku bez myślenia po polsku, a nie wykuć na pamięć pięciu tysięcy czasów i gramatycznych formułek...
A jeden nauczyciel nieudacznik nie może negować całej metody stosowanej od wielu lat. -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|