|
|
|
Witam szukam poradni leczenia zeza dla małego dziecka (2latka) oprócz tej mieszczacej sie w szpitalu w Stalowej.
Jeśli ktoś leczy małe dziecko na tę wadę wzroku prosze o informacje gdzie sie udać by lekarz podjął leczenie. Pozdrawiam i z góry dziękuje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Można spróbować w Rzeszowie lub Kraków. Zależne jaka wada i jaki kierunek leczenia będzie miało dziecko.Bywa że czasami warto zasięgnąć opinii dwóch specjalistów i wtedy wybrać formę leczenia
|
|
|
|
|
O Krakowie faktycznie słyszałem wiele dobrego jeśli chodzi o leczenie tej wady wzroku jednak to za daleko jak na podróz z takim małym dzieckiem ( nie wysiedzi dłużej niz godzine w foteliku) natomiast w Rzeszowie znalazłem na ulicy Warzywnej jednak mają nieaktualny telefon.
|
|
|
|
|
Pani Alicja Zybura-Jurek - jak na podkarpackie warunki najlepsza.
Kraków też ok, ale jeżeli chodzi o operacje. Małe dziecko może poprzez zaklejone oczko, ćwiczenia z "traktorem" i lampką wyleczyć się z zeza, ale gdy jest starsze - faktycznie, pozostaje Kraków. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Z tym że pani Zybura nie pracuje w poradni leczenia zeza. Kiedys faktycznie się tym zajmowała, natomiast teraz tylko diagnozuje chorobe i wypisuje skierowanie do poradni.
|
|
|
|
|
Witam,ja polecam Klinikę Okulistyki w Lublinie przy ul.Chmielnej.
|
|
|
|
|
CYTAT Z tym że pani Zybura nie pracuje w poradni leczenia zeza. Kiedys faktycznie się tym zajmowała, natomiast teraz tylko diagnozuje chorobe i wypisuje skierowanie do poradni. Może teraz tak faktycznie jest, ale jeżeli ktoś chciałby powierzyć dziecko w dobre ręce to polecam ją bardzo Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|