NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Nefrolog dziecięcy , poszukuję nefrologa dziecięcego godnego polecenia
ff
Wysłany: 10 Sty 2013r. 13:50  
poszukuę lekarz nefrologa dziecięcego dla mojego synka. sprawa pilna. bardzo proszę o namiary. z góry dziekuje.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Sty 2013r. 13:50  

Prywatna wiadomość 

liz
liz
liz
ff
Wysłany: 10 Sty 2013r. 19:24  
W stalowej nie masz co szukac, po kilku wizytach tutaj pojechalismy do rzeszowa i 1 wizyta rozwiazala problem. Polecam przychodnie nefrologiczna dla dzieci przy szpitalu na lwowskiej w rzeszowie. Dzwonisz umawiasz sie na wizyte bierzesz skierowanie od pediatry do poradni nefrologicznej i jedziesz. tu masz link do poradni: http://www.szpit(...)zow.html my bylismy u dr Bijosia

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Sty 2013r. 17:32  
Ja jeździłam kiedyś do dr. Borowiec do Sandomierza ale to chyba bardziej Urolog niż Nefrolog, hmmm nie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sty 2013r. 10:21  
Witam, osobiście bardzo polecam Poradnię Nefrologiczną dla Dzieci w Sandomierzu, która mieści się przy szpitalu. Przyjmują tam dr Sikorska i dr Tylkowski, którzy pracują w szpitalu na Oddziale Nefrologi Dziecięcej. Moje dziecko jest pod opieką dr Sikorskiej. Po pierwszej wizycie na oddziale i w przychodni byłam pod wielkim wrażeniem, jeżeli chodzi o podejście zarówno lekarzy jak i pielęgniarek do dzieci i rodziców. Tak powinnien funkcjonować każdy oddział. Dr Sikorska przyjmuje także prywatnie, nr tel. 604 477 446.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Sty 2013r. 11:23  
W tarnobrzegu przyjmuje dr Pałuba

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 12 Sty 2013r. 18:39  
CYTAT
Ja jeździłam kiedyś do dr. Borowiec do Sandomierza ale to chyba bardziej Urolog niż Nefrolog, hmmm nie wiem

Dr Borowiec to nefrolog.
Byliśmy u niej ok. 3 tyg. temu.
Kobieta jest naprawdę niesamowita. Nie ma u niej antybiotyków jeśli nie trzeba i zanim coś przepisze zawsze najpierw zleca badania. Przykład: dziecko kaszlało, dosyć nieładnie i miało katar-przepisała sinupret i actitrin+czyszczenie nosa
solą morską-żadnych zmian w oskrzelach. Osłuchiwała małą ze 4 minuty.
Jednak zaleciła żeby posiedziała w domu.
Ale ponieważ zapomnieliśmy o opiece na drugi dzień rano poszliśmy do lekarki w Stalowej, w Medyku przy szpitalu i ta stwierdziła zmiany w oskrzelach, zalec Sumamed.
Powiem tylko, że po tych kroplach i syropie od dr Borowiec po paru dniach nie było śladu po kaszlu i katarze.
Mieliśmy też problemy z robakami i zleciła badanie specjalną metodą-Elisa-która pozwala ocenić stadium rozwoju jajeczek i ilość. Badanie najbliżej robi labor. w Gorzycach. I dopiero po tym zapisała kurację.
Ciekawostka-wizyta zawsze trwa ok. godziny!
A kartę i recepty wypisuje na maszynie-taki ma fajny zwyczaj.
U naszej córki znalazła wadę układu moczowego i dzięki temu dziecko szybko trafiło do szpitala w Tarnobrzegu na operację.

Naprawdę polecam.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »