|
|
|
szukam opini na temat pediatry Ziętak,a jesli nie ona to jaki inny pediatra jest dobry?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a polecam barbare śliż
... |
|
|
|
|
a ja polecam Wrońska albo Zardecka obie przyjmuja w Medyku 6 na Okulickiego.
|
|
Dołączył: 26 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Polecam Węgiel-Chciuk prosze podpaatrzec na http://www.znany(...)owa-wola
|
|
|
|
|
CYTAT a ja polecam Wrońska albo Zardecka obie przyjmuja w Medyku 6 na Okulickiego. Limfa, już któryś raz - nie Zardecka tylko ŻERDECKA Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
dr.Zietak jest dobrym pediatrą ale za kazdym razem daje antybiotyk,ja polecam dr.Wodka Micał przyjmuje w przychodni na ozecie i prywatnie na domkach za szpitalem;-) w tamtym roku 50zł za wizyte brała ale naprawde ma pojecie wszystko super wytłumaczy powie o co chodzi no i antybiotyki w ostateczności;-)
|
|
|
|
|
CYTAT dr.Zietak jest dobrym pediatrą ale za kazdym razem daje antybiotyk,ja polecam dr.Wodka Micał przyjmuje w przychodni na ozecie i prywatnie na domkach za szpitalem;-) w tamtym roku 50zł za wizyte brała ale naprawde ma pojecie wszystko super wytłumaczy powie o co chodzi no i antybiotyki w ostateczności;-) nieprawda piszesz bzdury nie za każdym razem tylko gdy potrzeba a napewno jest dużo lepszym pediatrą niż dr.Sliż a nie wspomnę o dr.Toruń ta dopiera ładuje antybiotyki osobiście jej nie polecam.
|
|