|
|
|
moze ktos zna fajna siłowie dla kobiety a nie dla miesniakow
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Znam - Kaito.
Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
|
|
CYTAT Znam - Kaito. Polecam Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
A może któraś z pań opisać jaka atmosfera tam panuje? od dłuższego czasu zbieram się żeby zacząć chodzić, ale obawiam się tego, co kiedyś zdarzało się w top gymie. Nie czułam się tam do końca komfortowo będąc obserwowana przez grupę mięśniaków, którzy zamiast zająć się sobą, komentowali wygląd ćwiczących kobiet, głupio się przy tym śmiejąc.
|
|
|
|
|
ja polecam BUSHIDO spokojnie jest i brak miesniakow co za tym idzie klimat i zapach przyjemniejszy;) pracuja tam panowie ktorzy chetnie pokaza Ci serie cwiczen i doradza nad jakimi partiami ciala pracowac zeby je poprawic;)
|
|
|
|
|
Polecam siłownie strefa wellnes na K.E.N dawny Pik Pak dla mnie rewelacja praktycznie same Panie tam chodza wiec na pewno zaden miesniak nie bedzie sie patrzyl..Silownia jest naprawde spoko chodze juz tam troche wiec wiem co mowie..teraz dodatkowo jest Pani ktora kieruje cwiczeniami, ustala program cwiczen i zawsze pomoze..
|
|
|
|
|
strefa wellnes na K.E.N dawny Pik Pak ja również polecam ten KLUB atmosfera przemiła jest instruktorka na prawde warto sie wybrać;)
|
|
|
|
|
też polecam strefe wellness :-)
|
|
|
|
|
hej chcę trochę uaktualnić temat i mam pytanie nie tyle o siłownie specjalnie dla kobiet, ale siłownię, z której nie będę chciała od razu uciec ;)
a tak serio to na której siłowni jest możliwość wynajęcie trenera na jeden trening aby sprawdził moją technikę? plus osobna szatnia dla kobiet bo to chyba niezbędne czekam na informacje i pozdrawiam |
|
|
|
|
polecam Pana Szymona (nr tel788 191 142) z siłowni TopGym, a i szatnia dla kobiet też jest
|
|
|
|
|
Bikini Fitness na Poniatowskiego http://bikini-fitness.pl/
|
|
|
|
|
CYTAT A może któraś z pań opisać jaka atmosfera tam panuje? od dłuższego czasu zbieram się żeby zacząć chodzić, ale obawiam się tego, co kiedyś zdarzało się w top gymie. Nie czułam się tam do końca komfortowo będąc obserwowana przez grupę mięśniaków, którzy zamiast zająć się sobą, komentowali wygląd ćwiczących kobiet, głupio się przy tym śmiejąc. Akurat TYCH już tam nie spotkasz. Możesz mieć pewność. |
|
|
|
|
W Galeri STAL obok Fraca jest fajnie ))
|
|
|
|
|
CYTAT W Galeri STAL obok Fraca jest fajnie )) Zgadzam się, jest duży wybór sprzętów i zajęć fitnes. Każdy znajdzie coś dla siebie |
|
|
|
|
zdecydowałam się na bikini-fitness i polecam w cenie karnetu trening z trenerem, który wszystko tłumaczy i wyjaśnia a cena bardzo przystępna
|
|